2777
2789

بستگی داره پستت سیاسی یا نج سی باشه همون بار اول می ترکی ولی بحث و جدل با کاربرا باشه شاید چن بار چشم پوشی شه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره پستت سیاسی یا نج سی باشه همون بار اول می ترکی ولی بحث و جدل با کاربرا باشه شاید چن بار چش ...

اها اونوقت اگه یکی تو خصوصی فحش ناجور بده چی چجوری گزارش بزنم 

چرا همه چی اینقدر تغیر کرده  امروز یه بیسکویت مادر خوردم مزه ی عمه میداد  
اها اونوقت اگه یکی تو خصوصی فحش ناجور بده چی چجوری گزارش بزنم 

بلد نیستم همین که جواب طرف ندی براش از صد تا گزارش بدتره حالا طرف خانومه یا اقا ؟

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
بلد نیستم همین که جواب طرف ندی براش از صد تا گزارش بدتره حالا طرف خانومه یا اقا ؟

اقا

اقا

عزیز جان مردی که میاد تو سایت زنونه و حاملگی و شیردهی معلومه که انحراف اخلاقی داره چرا جوابش دادی که بیاد فحشم بده لغو دوستیش کن 

عزیز جان مردی که میاد تو سایت زنونه و حاملگی و شیردهی معلومه که انحراف اخلاقی داره چرا جوابش دادی که ...

چجوری