2789

بله

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دست دو درب داغون 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

دست دوم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نوکیا

خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم  به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽 اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون  سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻 ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖

هواوی وای 6

گوشی‌های سری وای هواوی یکی از گوشی های جذابی است که به طور مخصوصی برای نوجوانان و جوانان طراحی شده‌ا است.تمرکز این شرکت بر روی این گوشی بدین صورت است که ویژگی‌هایی را بر آن لحاظ کند که این گروه سنی بیشتر به آن علاقه‌مند می باشند.در این گوشی ها با حفظ اصل تعادل در قیمت‌گذاری، بهترین مجموعه از حیث ارزش خرید و مقرون به صرفه بودن، به وجود آمده است.

این گوشی نظر ها را عوض کرده و با این قیمت کم دوربین نسبتا خوبی را ارائه داده است ،

زیرا این گوشی با ایجاد تغییراتی جزئی، شرایطی را ایجاد کرده که بتوان بالاترین راندمان را از این دوربین دریافت کرد.

دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی آن با یک چراغ ویژه با فناوری Toning Flash 2.0 همراه شده است.

برای ثبت آگهی خریدهواوی وای 6 و همچنین فروش هواوی وای 6 وارد شپینو شوید.