2777
2789
عنوان

سوزش عجیب معده🤕

108 بازدید | 17 پست

دوستان سر معده ام ی سوزش عجیب گرفته انگار آتیش گرفته و ی چیزی گیر کرده نه بالا میاد نه پایین میره!!!!

یعنی چم شده چرا اینطوری شدم🤕🤕

خداااااایا زندگیمو سپردم به خودت❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی خوردی حتمن یه غذای تندیاآبکی خوردی.فلفل یاتره نخوردی

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
خیلی وقت پیش داشتم با زخم معده مدتی بود که خیییلی خوب شده بودم و دارو مصرف نمیکردم

شاید برگشته

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
اتفاقا نه تند بود نه آبکی نسبت به هر روزم زیاد ناهار نخوردم

چون من ازبعدبارداریم هرموقع تره میخورم اینجوری میشم.استرس چی نداشتی

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
خیلی وقت پیش داشتم با زخم معده مدتی بود که خیییلی خوب شده بودم و دارو مصرف نمیکردم

خب پس اگه ادامه دارشدبرودکتریه آندوسکپی انجام بده تاخیالت هم راحت شه

زندگیم که پر از استرس و اعصاب خوردی هس

خب همونه استرس خیلی تاثیرداره رومعده.ولی خب حالااگه دیدی بازم تکرارمیشه طی روزیه دکترگوارش برو