سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نمیدونم شغل پسره یادم نیست راستش اسم این رمانی ک میگی چیه؟؟
اسمش طلایه هست که اسم خوده دخترست، همون که میره تولد دوستش حالش بد میشه یه پسره میاد برسونتش و... دختره فکر میکنه بهش تجاوز شده همه خاستگاراشو رد میکنه بعد با یه فوتبالیست ازدواج میکنه که دوست دختر میاره خونه اینم فقط کارای خونرو میکنه پسره هم تاحالا قیافشو ندیده تا اینکه تو جمع دوستاش اونو میبینه و...
اسمش طلایه هست که اسم خوده دخترست، همون که میره تولد دوستش حالش بد میشه یه پسره میاد برسونتش و... دخ ...
کنجکاو شدم بخونمش
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
کتابه اسم نویسندش یادم نمیاد قشنگه من از همه بیشتر رمان غزال رو دوست دارم. 2بار خوندمش وایسا ببینم ...
نویسنده غزال طیبه امیر جهادیه؟