2777
2789
عنوان

رمانخونا

1311 بازدید | 21 پست

من قبلا ی رمان خوندم

اسم دختره فکر کنم نفس بود(مطمئن نیستم)

جشم عسلی بود و قدش کوتاه بود و اقوامش هم همه قد بلند بودن

بعد این با ی پسره ازدواج میکنه ولی پسره عاشق یکی دیگستو اینو نمیخواد

بعد پسره عاشق این میشه و...

کسی اسم این رمانو میدونه؟؟؟

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موضوعش مثل ازدواج اجباریه؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
من یه طلایه خوندم تو این سبکابود خیلی قشنگ بود بنظرم نتی نبود طلایه، کتاب بود

نه این نبود

طلایه موضوعش متفاوتتر بود

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin
همون که با فوتبالیست ازدواج میکنه و پسره اصلا قیافشو ندیده

نمیدونم

شغل پسره یادم نیست راستش

اسم این رمانی ک میگی چیه؟؟

نمیدونم شغل پسره یادم نیست راستش اسم این رمانی ک میگی چیه؟؟

اسمش طلایه هست که اسم خوده دخترست، همون که میره تولد دوستش حالش بد میشه یه پسره میاد برسونتش و... دختره فکر میکنه بهش تجاوز شده همه خاستگاراشو رد میکنه بعد با یه فوتبالیست ازدواج میکنه که دوست دختر میاره خونه اینم فقط کارای خونرو میکنه پسره هم تاحالا قیافشو ندیده تا اینکه تو جمع دوستاش اونو میبینه و... 

شهادتت مبارک سردار
اسمش طلایه هست که اسم خوده دخترست، همون که میره تولد دوستش حالش بد میشه یه پسره میاد برسونتش و... دخ ...

آهان پس ک اینطور

موضوعش جذابه

الان دانلود میکنم میخونمش

ممنون عزیزم بابت توضیحات

اسمش طلایه هست که اسم خوده دخترست، همون که میره تولد دوستش حالش بد میشه یه پسره میاد برسونتش و... دخ ...

کنجکاو شدم بخونمش

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
کتابه اسم نویسندش یادم نمیاد قشنگه من از همه بیشتر رمان غزال رو دوست دارم. 2بار خوندمش وایسا ببینم ...

نویسنده غزال طیبه امیر جهادیه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز