2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز باور میکنی حتی وقتی که بچمو میبرم بیرون افکارمنفی رهام نمیکنند

ای بابا خوب برو خونه خواهرت یا دوستات بشین غیبت کن یادت میره من که غیبت میکنم همچی یادم میره 😂

فکر مانند چتر نجات است تا باز نشود کارایی ندارد💞التماس دعا                       
ای بابا خوب برو خونه خواهرت یا دوستات بشین غیبت کن یادت میره من که غیبت میکنم همچی یادم میره 😂

اتفاقا دیروز خونه خواهرم بودم ولی اظطراب رهام نمیکنه همش میگم الان اون اتفاق وحشتناکی که برام رخ داده بود بازم قراره رخ بده 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
خودتو سرگرم کن وگرنه همیشه دچارش میشی

روز به روز داره بیشتر میشه یه حادثه تلخ چند ماه پیش رخ داد برام بعد از اون از همه چیز میترسم هر لحظه دوست دارم گریه کنم و بخوابم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
روز به روز داره بیشتر میشه یه حادثه تلخ چند ماه پیش رخ داد برام بعد از اون از همه چیز میترسم هر لحظه ...

عزیزم باید بری پیش روانشناس یا روانکاو

برات خیلی ضروریه 

حتما به خودت کمک کن تا اوضاعت بدتر نشده بزار خاطرات تلخ اون اتفاق پاک بشه از ذهنت

عزیزم باید بری پیش روانشناس یا روانکاو برات خیلی ضروریه  حتما به خودت کمک کن تا اوضاعت بدتر ن ...

حق با شماست ولی اوضاع زندگیم چطور درست میشه همش فکرمیکنم باید همه چیز زندگیم تغییر کنه تا منم خوب بشم 😔😔😔😔😔

عاشق ۲ تا دخترام هستم
برو کلاس آرایش کن غذا درستکن به بچت برس اولش خیلی سخته ولی بعدش حالت خوب میشه 

متاسفانه حاله روحیم خیلی خرابه و حوصله ای برام نمونده

عاشق ۲ تا دخترام هستم
حق با شماست ولی اوضاع زندگیم چطور درست میشه همش فکرمیکنم باید همه چیز زندگیم تغییر کنه تا منم خوب بش ...

نه عزیزم اشتباه نکن  . زندگی ما با طرز فکرمونه که عوض میشه

قرار نیست یکی از بیرون بیاد اوضاع رو روبراه کنه. اول فکر سالم داشته باش ، تصمیم درست میگیری و خودت اوضاع رو ان شالله درست میکنی

توکل به خدا کن برو روانتو آروم کن بعد دستتو بزن به زانوی خودت بزار قدرت بگیری