من مامانم درست میکنه. بلد نیستم ولی چیزی که دیدم رو بهت میگم😁
گوجه ها رو که آب میگیره میذاره رو گاز روی حرارت خیلی کم. مثل رب ولی خیلی رقیق تر از رب برمیداره. بهشم شکر و فلفل قرمز و یکم نمک و پودرسیر فراوااان اضافه میکنه
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
اول رب گوجه فرنگیو توابسرد حل میکنی توش مقداری سرکه کمی شکر و نمک و فلفل قرمز تندیش به سلیقه خودته و نوک قاشق دارچین و یه قاشق چایخوری نشاسته رو داخل ابسرد حل میکنی یادت باشه نشاسته رو حتما جداگانه باابسرد حل کنی وگرنه خوب حل نمیشه همه رو رو اجاق میزاری بجوشه مدام هم میزنی تا ته نگیره وقتی خیلی غلیظ نشدو از رقیق بودن درومد مثل ماست شل شد خاموشش میکنی میزان نمک سرکه شکر و ادویه دست خودته وقتی کاملا سرد شد داخل ظرف سس میریزی خیلی راحته مثل سسهای بیرون میشه اوننشاسته خیلی به بافت سس کمک میکنه
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن