2789
عنوان

قدتون چنده؟؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی تا چند سالگی عزیزم

تا ۱۸ سالگی،، البته شما چن سالتونه

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من مشکلی ندارم

😊موفق باشید

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
ولی واقعا من هرکی و که دیدم قد بلند بوده  چه تو خیابون چ اینجا ک از اندامشون عکس میزارن

شما روسیه نیستی؟ من بیرون که همه جوره میبینم‌ اینجا هم چون حوصله منتظر موندن ندارم زیاد عکس ندیدم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
۹الا همه شدن ۱۷۰ ب بالا اصن وقتی تاپیک قد میبینم اکثرا بالا ۱۷۰ هستن من بعد دو بارداری قدم شد ۱۶۸&n ...

واقعا بعد بارداری قد کوتاه میشه؟؟

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی
۹الا همه شدن ۱۷۰ ب بالا اصن وقتی تاپیک قد میبینم اکثرا بالا ۱۷۰ هستن من بعد دو بارداری قدم شد ۱۶۸&n ...

واقعا هم چین چیزی ممکنه 

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀