2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 38 پست
خدا خیییییییلی بزرگه  فکر میکردم بعد از اون بارداری خارج از رحم لعنتی بعد از یک ماه زجر و بدبخ ...

عزیزم اینقد نگران نباش یکم آروم باش.هرچی صلاحه همون میشه.من کاملا درکت میکنم.از دست دادن نینی سخته

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
کاش بچه ها یه مشکلی داشتن یا خودشون سقط میشدن.خیلی دلم میسوزه

😔😔😭

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینقد نگران نباش یکم آروم باش.هرچی صلاحه همون میشه.من کاملا درکت میکنم.از دست دادن نینی سخته

ممنونم عزیزم♥️

دعام کنید🤲🏻

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
منم یدونه خارج رحمی داشتم که خودش سقط شد یه حاملگی هم اینجوری شد

خارج از رحمی منو تا مرز مرگ برد

یک ماه بستری بود کلی دارو گرفتم اما سقط نشد

تا لوله فالوپ ترکید تو شکمم و عمل شدم

هنوز نی نی ندارید؟؟

خارج از رحمی منو تا مرز مرگ برد یک ماه بستری بود کلی دارو گرفتم اما سقط نشد تا لوله فالوپ ترکید تو ...

نه هنوز یک سیکل قاعدگی از سقطم گذشته در شرف دومیشم.گذاشتم استراحت کنه رحم بیچاره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
نه هنوز یک سیکل قاعدگی از سقطم گذشته در شرف دومیشم.گذاشتم استراحت کنه رحم بیچاره

توکل به خدا

ان شاالله به وقتش خدا بهت نی نی سالم و صالح ببخشه♥️