2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 38 پست

من تو هشت هفته بچه های سالم رو از رحمم جدا کردن.بخاطر کیست.بچه ها سالم سالم ولی نتونستم نگهشون دارم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ردباره برو سونو بده شاید خدا خواسته ونیفتاده

خیلی میترسم همش امید دارم

میگم خدا دلمو نمیکشه😢💔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
خیلی سخته خیلیییی😭😭

میدونم مامان گلی.منم کاندوم پاره شد حامله شدم.خدا باید بخاد.نکه بچه نخام.جونمو فداش میکنم ولی تو غربتم ن دوست اشنا.ن فامیل ن حتی ایرانی درست حسابی نیست پیشم.ی وقتایی ما نمیدونیم چی برامون خوبه.خدا خودش درنظر میگیره چی چه موقع بیاد تو زندگیمون

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
متاسفانه سقط شده.. منم با وجود خونریزی وسه تا سونو که گفتن سقطه.. تمام علاییم بارداریمو داشتم بعداز ...

😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

من توی هفته هفتم سونو دادم گفتن سقط شده باید برای دفع بقایا برم اقدام کنن البته چون خونریزی کردم رفتم سونو انجام دادم .بعد ازیه هفته که قرص متیل ارگونوین مصرف کردم هیچی دفع نشد و همون حالت های بارداری روداشتم تهوع صبحگاهی .بعد یه هفته رفتم ک دکتر سونو گرافی گفت هرکی گفته سقط شده بدا خودش گفته بیا صدای قلب جنینت و گوش کن .

خدایا مواظب تو دلیم باش 
میدونم مامان گلی.منم کاندوم پاره شد حامله شدم.خدا باید بخاد.نکه بچه نخام.جونمو فداش میکنم ولی تو غرب ...

دقیقا همینطوره ، اما ما بنده های صبوری نیستیم😭

😔

عزیز دل میدونم الان چه حال وروزی داری خودم با تک تک سلولهام حال وروز الانتو چشیدم... ولی خدا بزرگه.. ان شاا.. جاشو واسمون سبز میکنه. فقط سعی کن روحیتو خیلی داغون نکنی که درگیر کیست و... نشی. مطمعن باش دوباره باردارمیشی بارداری موفق وسالم ان شاا.. 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
من توی هفته هفتم سونو دادم گفتن سقط شده باید برای دفع بقایا برم اقدام کنن البته چون خونریزی کردم رفت ...

ای خدا 😫😫

بمیرن دکترایی که معلوم نیست مدرکشونو از کجا گرفتن

خدا ازشون نگذره

برام دعا کن دوست خوبم😔😔

ای خدا 😫😫 بمیرن دکترایی که معلوم نیست مدرکشونو از کجا گرفتن خدا ازشون نگذره برام دعا کن دوست خو ...

انشالا خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه ب شماهم یه نی نی سالم و صالح بده 😍

خدایا مواظب تو دلیم باش 
عزیز دل میدونم الان چه حال وروزی داری خودم با تک تک سلولهام حال وروز الانتو چشیدم... ولی خدا بزرگه.. ...

خدا خیییییییلی بزرگه 

فکر میکردم بعد از اون بارداری خارج از رحم لعنتی بعد از یک ماه زجر و بدبختی خدا بهم لطفشو نشون داده

تا برسم به شش هفته برام شش سال گذشت

چقدر براش برنامه ریزی کرده بودیم😭😭😭

تو رو خدا دعام کنید حال دلم خیلی بده😭😭😭😭😭

انشالا خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه ب شماهم یه نی نی سالم و صالح بده 😍

الهی آمین 🤲🏻

همچنین به شما عزیزم💐💐♥️

کاش بچه ها یه مشکلی داشتن یا خودشون سقط میشدن.خیلی دلم میسوزه

کاش😢😢😢