2777
2789
عنوان

درد دل....

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 30 پست
دوس ندارم وارد رابطه جدی بشم اصلا

متوجه هستم افكار و حس خوبي ندارين از ارتباط قبلتون ولي اينجوري هم دردسر خاص خودشو داره و اذيت ميشيد

اي واي از اون روزي ، سنگم طلا شه
متوجه هستم افكار و حس خوبي ندارين از ارتباط قبلتون ولي اينجوري هم دردسر خاص خودشو داره و اذيت ميشيد

بهرحال نمیتونمم بقیه عمرم نابود کنم تا اینجاشو دیگه گند زدم

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهرحال نمیتونمم بقیه عمرم نابود کنم تا اینجاشو دیگه گند زدم

صبر داشته باش ان مع العصر یسرا،به امام رضا پناه ببر...فک کنم ازدواج موقت حالتو بدتر میکنه حوصله کنی وانشالله حال روحیت خوب بشه تااون موقع کیس مناسب گیرت میاد.سوره واقعه رو هر شب بخون

صبر داشته باش ان مع العصر یسرا،به امام رضا پناه ببر...فک کنم ازدواج موقت حالتو بدتر میکنه حوصله کنی ...

صبر وقتی نمیشه نفس بکشم برای چیه؟
نهایت تا اخر این هفته پول دارم فقط

صبر وقتی نمیشه نفس بکشم برای چیه؟ نهایت تا اخر این هفته پول دارم فقط

چرا نمیری پا بوس امام رضا  شاید خیلی زود گره از کارت باز کنه و حتما میکنه . ازدواج موقت مسیر خوبی نیست و چه بسا مشکلات بیشتر کنه . 

به نظر من یه سر به این کارگاه ها یا مغازه هایی که لباس مجلسی زنانه میدوزن یا کارهای هنری از این دست بزن 

حتما کار دارن . پول خوب هم میدن . سنگ دوزی یا کارهای مشابه .

اگه موردی بلدی تو همون زمینه بگرد . اگه احتیاج به اموزش داری برو کار اموزی .

اون چیزی که الان زود مشکلت حل میکنه . یکی امام رضا و یکی هم این مسیری که گفتم تو اینترنت هم کار هنری سرچ کن .پول خوبی داره . کلا برات ارزوی موفقیت میکنم .امام رضا یادت نره ....

صبر وقتی نمیشه نفس بکشم برای چیه؟ نهایت تا اخر این هفته پول دارم فقط

فرفرک من تو دیوار تهران سرچ کردم کار در منزل  کلی زیر مجموعه داشت مثلا بازار یابی ارایشگری بسته بندی و موارد دیگه تو هم تو دیوار مشهد سرچ کن بببن کدوم دوست داری سراغ یه چیز با درامد خوب باش . این موارد سرچ کن حتما یه مورد پیدا میشه ایشالا بعد از کارت هم یه سر برو پابوس امام رضا ساعت ۵ حتما کارت درست میشه . خبرشو به من بده ....

فرفرک من تو دیوار تهران سرچ کردم کار در منزل  کلی زیر مجموعه داشت مثلا بازار یابی ارایشگری بسته ...

گشتم ب خیلیاشم زنگ زدم اما بدرد نخور بودن باز امروزم دنبالشم دعاکن برام

چرا نمیری پا بوس امام رضا  شاید خیلی زود گره از کارت باز کنه و حتما میکنه . ازدواج موقت مسیر خو ...

دنبالشم عزیزم
ممنون

گشتم ب خیلیاشم زنگ زدم اما بدرد نخور بودن باز امروزم دنبالشم دعاکن برام

من برات دعا میکنم او کارهای سنگ دوزی و از این قبیل رو حتما برو دنبالش .مشهد به این بزرگی برو چند تا مغازه که کارهای زنونه میفروشند ازشون شماره کارگاه بگیر یا مستیم با خودشون کار کن. اینو حتما پیگیری کن  ... شاید یه کار خوب توش باشه ایشالا امام رضا کمکت میکنه .و کارت درست میشه ...

من برات دعا میکنم او کارهای سنگ دوزی و از این قبیل رو حتما برو دنبالش .مشهد به این بزرگی برو چند تا ...

اره میرم دنبالش
فردا میرم یسر حرم

دستت درد نکنه

مرسی بوس