2777
2789
عنوان

کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 44 پست
شرایطشو ندارم برم  تو سایت دانشگاه مدارک رو نوشتن نمیدونم چیکار کنم خیلی استرس دارم😫😭

پوزش اون وسط اشتباه تایپ شد خخخخ.

چرا شرایطشو نداری؟تاییدیه نداشته باشی دانشگاه نمی تونی بریاااا 

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
شما برو مدرست از مدیرتون بپرس ک چجوریه اونا حتما میدونن بالاخره هرسال کلی دانشجو از مدرستون دارن

اوهوم...

ممنون عزیزدلم

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان ما دانشگاه میرفتی خودشون یه درخوتست به مدرسه یا اموزش پرورش شهرتون با کپی مدارک دیپلم میفرستادن ...

چندسال پیش؟؟؟

پوزش اون وسط اشتباه تایپ شد خخخخ. چرا شرایطشو نداری؟تاییدیه نداشته باشی دانشگاه نمی تونی بریاااا&nb ...

وای نگووو😖

عزیزم  یه سری مدارکی تو سایت دانشگاه  میزارن بخشی ثبت نام الکترونیکیه که برید کافی نت انجام میده و اصل مدارک رو باید ببرید دانشگاه 

از گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی کپی کنید و ببرید پیشخوان دولت بگید برای تاییده تحصیلی خودشون انجام میدن

میری تاییده تحصیلی از دبیرستان میگیری بعد میبریش دفتر پیشخوان اونا خودشون برات درستش میکنن

عذر میخوام این دفتر پیشخوان چیه؟ کجاس؟😅

ممنونننن عزیزمممم پس فردا اول میرم مدرسه مدارکو میگیرم بعد میرم کافی نت بعدش میرم پست ک پستش کنم و ...

تو بری مدرسه دیپلم و پیش رو بگیری بری کافی نت خودشون کمکت میکنن.معمولا پست بانک ها تاییدیه میدن

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
عزیزم  یه سری مدارکی تو سایت دانشگاه  میزارن بخشی ثبت نام الکترونیکیه که برید کافی نت انجا ...

آره الان گفته ثبت نام اینترنتی کنید...

دفتر پیشخوان کجاس؟😖😫

توجهکلیه پذیرفته شدگان می بایست به همراه تصویر مدرك دیپلم و پیش دانشگاهی به یکی از دفاتر پستی محل سکونت خود مراجعه و درخواست تاییدیه تحصیلی (ارزش تحصیلی) از اداره آموزش پرورش محل تحصیل خود را نمایند و رسید پستی را در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه دهند. کلیه پذیرفته شدگان حتما نام رشته و دانشکده محل تحصیل خود را بر روی پاکت ارسال تاییدیه تحصیلی درج نمایند