2777
2789
عنوان

تتو خط چشمم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 41 پست
خیلی بیشتر از تتوی ابرو درد داره اونم چیزی هم ک انتظار داری نمیشه😑

جدا؟

درد ابرو اذیت کننده ست.

یعنی با این غش میکنم؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

من ۳ سال زدم. مشکی مشکی مونده. ۳ سال پیش ۱۵۰ دادم. تازه بدون ترمیم. حتی امسال هیت میرفتم ی خانم گفت چجوری انقدر تمیز خط چشم میکشی هرشب؟😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من دارم راضيم اصلا هم ترميم نكردم يه خرده كمرنگ شده

منم دیدم کسی روکه ده سال پیش زده

کمرنگ شده اما اصلااا رنگش عوض نشده

از اون طرفم دیدم کشی رو رنگش عوض شده آبی شده...

شما پوستت چربه؟؟بعد میگم خسته نمیشی تکراری نمیشه؟؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
من راضی بودم رنگش هم تغییرنکرده یک سال ونیم هست خط چشم زدم ترمیم هم نرفتم یکی ازفامیلامون برام زد بخ ...

عزیزم برات تکراری نشده؟؟

درد داشت؟؟

عع نمیدونسم من هزینه اش۱۵۰شد اصلا هم راضی نیستم

من پرسیدم گفتن ۴۰۰

شهرپدریم جای کوچیکه اینجا میگن ۱۵۰

نمیدونم دیگه.‌‌.

الان شما راضی نیستی راهی نداره پاک کنی؟

من پرسیدم گفتن ۴۰۰ شهرپدریم جای کوچیکه اینجا میگن ۱۵۰ نمیدونم دیگه.‌‌. الان شما راضی نیستی راهی ن ...

ن اصلا راضی نیستم

اینقدر درد داشت حاظر نیستم ی بار دیگ واسه پاک کردنش تحمل کنم😂

من زدم بالاو پایین 300 الان 3ماهی میشه فعلا که  رنگش عوض نشده

چه خوب واسه من فقط بالاشو ۴۰۰ گفت..

عزیزم دردش زیاد بود؟؟؟الان راضی هستی؟

ن اصلا راضی نیستم اینقدر درد داشت حاظر نیستم ی بار دیگ واسه پاک کردنش تحمل کنم😂

یعنی راهی واسه پاک کردن داره مگه؟

من ۳ سال زدم. مشکی مشکی مونده. ۳ سال پیش ۱۵۰ دادم. تازه بدون ترمیم. حتی امسال هیت میرفتم ی خانم گفت ...

چه عاالی عزیزم

حتما پوستت خشکه آره؟؟

درد داشت؟بعد تواین سه سال واست تکراری نشده؟؟

چه عاالی عزیزم حتما پوستت خشکه آره؟؟ درد داشت؟بعد تواین سه سال واست تکراری نشده؟؟

چرب چرب. قد هاشور ابرو درد داشت . نه‌ . اتفاقا عالیه چون ابروهام هاشور‌ . ی رژ و رژ گونه میزنم همیشه مرتبم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اقا چرا بعضیا ابی میشه؟

همون من دیدم کسی رو ۱۰سال پیش زده الان کمرنگ شده اما آبی اصلا

اما کسیم دیدم دوساله زده کلا آبی شده