2821
2789
عنوان

خسته ام

49 بازدید | 7 پست

شده تو زندگی احساس خستگی کنین نخواین ادامه بدین؟زندگی واسم یکنواخت شده هیچ حسی ندارم تنها دلخوشیم اینه ک شوهرم از سرکار بیاد خونه کنارش باشم دیگ هیچ ذوقی تو زندگیم ندارم از پدرو مادرمم خیلی فاصله دارم بیشترین علتش هم همینه افسرده شدم خسته شدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه همینجورن دبگ فک نکنم کسی همه روز کار جدید بکنه همون کارای روزمره

اره ولی افسرده نیستن بیشتریا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چیو نخایم ادامه بدیم؟

زندگیو

اره ولی افسرده نیستن بیشتریا 

والا افسردگی بدون قرص درمان نداره،چون خودمم دارم و قرص میخورم ۲،۳ ساله

ول کنم دوباره برمیگرده

حالا شما دوسداری سبک زندگیتو تغییر بده شاید حالت بهتر شد!

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
والا افسردگی بدون قرص درمان نداره،چون خودمم دارم و قرص میخورم ۲،۳ ساله ول کنم دوباره برمیگرده حالا ...

آخی انشاالله ک بهتر بشی..خیلی سعی میکنم شاد باشم ولی چ فایده در ظاهره فقط 

ی وقتایی دوستدارم از این دنیا برم ی جایی که ذهنم و روحم آروم باشه ب هیچکس وابسته نباشم خودم باشمو خدا اخلاق بدی دارم سریع به آدما وابسته میشم