2777
2789
عنوان

پلی کیستیک .

127 بازدید | 17 پست

منه بدبخت کلا استعداد چاقی داذم همش تو رژیمم اگه ا کفگیر غذا بخورم ۱ کیلو چاق میشم اونوقت میبینم ی سریا جلوم هی میخورن دریغ از ی گرم ک اضافه کنن.امروز رفتم سونو چون طی ۶ ماه با بدبختی از ۸۱ رسیدم ۷۱ الان دوماهه باز شدم ۸۰ روانی شدم از بس کم میخورم .موهام میریخت پریود نمیشدم موهای زائدجوش صورت .شکمم گنده شده ی پسر ۳ سالم دارم .جواب سونومم کیست نشون داد ازمایش هورمون هم هفته دیگه دارم .احساس میکنم بدنم کلا مواد غذایی رو همش جذب میکنه از ناراحتی دارم دق میکنم 

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش و متفورمین رو جواب نمیده؟ 

فردا میرم پبش دکترم تا حالا متفورمین نخوردم

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....
منم مشکلم وزن کم نکردنه...خدا لعنت کنی آضافه وزن رو....کاش هممون ژاپنی بودیم....اه

اخ گفتیا از خودم تعریف نمیکنم صورتم زیباس اما هیککلم روانیم کرده

خوبه بچه داری حالا تو چه سنی هستی؟

۲۷ سالمه پریودام همش از مجردیم نامنظم بود

اخ گفتیا از خودم تعریف نمیکنم صورتم زیباس اما هیککلم روانیم کرده

من میخام  شکمم کوچیک شه  ولا چاق نیستم ...۶ کیلو کم کنم عالی میشه..که نمیکنم  

پروردگارا...مرا هزار امید است و هرهزار تویی...
عزیزم در کنار رژیم حتما باید ورزش کنی

بخدا شده روزی ۳ ساعت پیاده روی یک ساعت ورزش داشتم .اما دهنم واسه وزن کم کردن صاف میشه .تو خونه هم مثل کوزت کار میکنم .وزن کم میکنم اما خیلی سخت هرکی جای من باشه میشه نی قلیون

من میخام  شکمم کوچیک شه  ولا چاق نیستم ...۶ کیلو کم کنم عالی میشه..که نمیکنم    

شما هم بچه داری ۶ کیلپ خوبه من ۶۰ باید باشم