2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص سیدنافیلد 100

خانما هم میتونن استفاده کنن

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
روی خانوما چی تاثیر داره پس?

قویترین داروی گیاهی برا خانمها رازیانه ست بصورت جوشانده روزی یک استکان ناشتا ترشح هورمونهای زنانه رو تنظیم میکنه و میل ج ... رو افزایش میده

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 
شکلات و کاکائو محرک افزایش ج ... خانمهاست روی آقایون تاثیر نداره خوراکی با طبع سرد روی افزایش میل ج ...

خوراکی سرد رو میدونم ک روی افزایش میل ج نسی تاثیر نداره

اما روی کاهشش ک تاثیر داره!!! 

بعدم کی گفته کاکائو برای مردا محرک نیست؟؟؟؟؟ 

ینی کاکائو وارد بدن مرد میشه تشخیص میده ک ایشون مرد ه و عمل نمیکنه؟! 

میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊
نه مخصوص آقایون

امضات قشنگه

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
راه حل شما زنجبیله،بسیار تاثیر گذاره.بعد از اون اجیل و مغزها هستند

دقیقا بادوم هندی خیلی اثر داره حتی یه بنده خدایی میگف به دخترتون تو سن بلوغ بادوم هندی ندین، رشد سینه بچه رو زیاد میکنه

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
خوراکی سرد رو میدونم ک روی افزایش میل ج نسی تاثیر نداره اما روی کاهشش ک تاثیر داره!!!  ...

بدن زن و مرد زمین تا آسمون با هم فرق داره زن دو تا هورمون ج ...داره استروژن افزایش دهنده پروژسترون کاهنده وقتی زن کاکائو میخوره هورمون استروژن ترشح میکنه میل ج ... زن میره بالا تحریک میشه

مرد یک هورمون جنسی داره توستسترون فقط افزایش دهنده ست کاهش دهنده نداره مث زن نیست با کاکائو توستسترون توی بدن مرد ترشح نمیشه یعنی روی میل ج ... مرد تاثیر نداره 

کاکائو قرار نیست چیزی رو تشخیص بده هورمونهای بدن زن و مرد قراره مواد غذایی رو تشخیص بده تحریک بشن یا نشن 

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا