2777
2789

نه یکم قند ناشتات تو مرزه، دارو نمیخواد فقط رعایت کن

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فک نکنم دیابت داشته باشی

قند ناشتا خیلی جزئی بالاست فقط 

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
عدداش واضح نیست واضحتر بزار عزیزم

خیلی واضحه که، بزن روش بزرگتر بشه یه کم

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

برا من خب چهار پنج سال گذشته خیلی یکی دوساعتشو یادم نیست ولی همون حول وحوش صد وبیست وخورده ای بود که دوز کمی انسولین میزدم

شاید برا شما پرهیز بده نمی دونم

من شیعم،حیدر آقامه  
آره اولی ناشتا بود دوتا بعدی بعداز خوردن محلوله

من قندم خیلی از تو بالاتر بود دکتر فقط رژیم داد دارو نداد . من دو بار با گلوگز دادم بالا بود . حالا هفته 33 ی قند دو ساعته دادم بعد صبحانه نرمال بود .بنظرم گلوکز خودش قندو خیلی بالا میبره