2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 24 پست
خیلی خوب بود باهام حالا یه ماهه که کلا باهمیم انگار بعضی حرمت ها از بین رفته کلی اذیتم میکنه

چی بگم والا

ان شاءالله مشکلت حل بشه❤

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوفت بخورن نمی تونی ی کاری کنی بذاره بده هر چی بمونه بدتره آخرش جای تشکر ازت طلبکار میشه

جرات ندارم بزنم فیلم ببینم دخترش گوشیشو وصل کرده به تلویزیون داره کارتون میبینه

باید براشون اتصال همراه بازکنیم اینترنت داشته باشن

میرم کلاس هرروز ۲ساعت خواهرشوهرم میدونه چ ساعتی میرم درست تو همون ساعت یا دلش میخواد بره بیرون باشوهرم یا کار واجب داره تو اون ساعت بخاطرکار شوهرش باید باشوهرم بره 

منم روحرف شوهرم حساب کردم و مربی آقا انتخاب کردم مجبورمیشم پدرشوهرم میبره منو بادختر خواهرشوهرم بعدش هزارجور حرف بارم میکنن که ما کارداریم بیکارنیستیم تورو ببرم یا با آژانس میرم اذیت میشم

خب با شوهرت صحبت کن باید درک کنه دیگه بیشتر از این بمونن توقع زیادی والا بازم خوب زنی بودی قبول کر ...

بهم گفتن۱۵روزه حل میشه مشکلش میاد بیرون اونم فهمیدم‌حل نمیشه مشکلش ب این زودیا یه جالبیش اینه ک دختر اونیکی خواهرشوهرمم باهاشون اومده اینجا

دومین جالبیشم اینه ک نوبت میزاره بچه رو کی بشوره یبار دخترش شست یبار دخترخواهرش یبادم من بشورم منم ب شوهرم گفتم من در قبال بچش هیچ مسئولیتی ندارم نمیتونم بشورمش اونم به خووهرش گفته نده زن من بشوره من خوشم نمیاد زنم بچتو بشوره

رخت خواباشونم من جمع میکردم (حالا چندبار شده شبو موندیم خونشون صبح بیدارم کردن پاشو جاهاتونو جمع کن اخه)ی روز جمع نکردم موند وسط اتاق دومین روز باز جمع نکردم گفتن ی روز دختر تو جمع کنه ی روز دختر خواهرت 

وا شوهرت به حرفت گوش نمیده؟

میشینه گریه میکنه علی دلم داره میترکه منو ببر بیرون

یااینکه خانم میره گردش و تفریح زنگ میزنه سر شوهرم داد و بیداد ک بیا برو دنبال کارای شوهره مننننن

این روزا خیلی اعصابمو قاطی کردن همش باشوهرم سر هیچ و پوچ بحثم میشه بعد باخودم میگم اخه چرا من تلافی همه چیو سر شوهرم خالی میکنم

میشینه گریه میکنه علی دلم داره میترکه منو ببر بیرون یااینکه خانم میره گردش و تفریح زنگ میزنه سر شوه ...

بشین منطقی با شوهرت صحبت کن

و به خواهرشوهرت رو نده

هر چی بمونه بدتره میشه  

تهش هیچی نیست باور کن....
بشین منطقی با شوهرت صحبت کن و به خواهرشوهرت رو نده هر چی بمونه بدتره میشه  

اره امشب اگه اجازه بدن میخوایم بریم بیرون یکم تمرین کنیم باید یکم باهاش حرف بزنم

منم والا نه سنم زیاده که بتونم از پسشون بربیام نه کسی رو دارم پناه ببرم بهشون تک و تنهام بخدا تنها تکیه گاهم شوهرمه😢

اره امشب اگه اجازه بدن میخوایم بریم بیرون یکم تمرین کنیم باید یکم باهاش حرف بزنم منم والا نه سنم زی ...

باشه ببین بالاخره زندگیته

یکم از خودت عرضه نشون بده

افسار زندگی تو دست کسی نده

هر چی کوتاه بیای پررو تر میشن

ی کاری بکن

چه گناهی کرده

خودش باید خجالت بکشه

حالا وقتی نمیفهمه اجازه نده بیشتر از این بمونه 

تهش هیچی نیست باور کن....