2777
2789
چه رشته ای خوندین؟

من نخوندم پیام نور ...رشته ام روانشناسی بوده اما استادامون تو ارشد میگفتن دانشجوهای باسواد زیاد داره...ببین عزیز من تو اگر بخوای چیزی بشی مهم نیس چه رشته ای و چه دانشگاهی بودی...استاد ارشد ما خودش پیام نوری بود تو دوران لیسانس به قدری این آدم باسواد بود که متحیر میشدی یکیشونم از علامه بود و هیئت علمی اما ذره ای سواد در این آدم نبود اتفاقا تلویزیونم آورده بود همون چرت و پرتای سر کلاسو میگفت

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما من برم انیمیشن دانشکده فنی حرفه ای روزانه یا زبان و کامپیوتر پیام نور ؟؟ انیمیشن رشته خوبیه؟؟ البته خودم عاشق رشته های هنر هستم 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
چه رشته ای خوندین؟

هر کی نرفته از این دانشگاه بد میگه اما این دانشگاه سطح علمیش خیلی بالاست بر خلاف تصور همه بسیار سخته درس خوندن داخلش و مدرکشم بسیار معتبره هر کی هم پیام نور خونده درس خون هست چون از نمره دادن استاد خبری نیست ضمنا کلاس هم داره فقط اجباری نیست