2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونطورباش که خدا دوس داره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

امیدداشته باش به خدافقططططططط اون دیگه هیچکی..

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

زندگی هیچوقت قرار نیست بهتر بشه تمام سعیتو بکن چیزای منفیو از خودت دور کنی و خوشحال باشی😊❤

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
آدم گاهی اوقات از خانواده ی هم خودش ناامید میشه

عزیزم گفتم که فقط خدااا ..اگه ازخدامطمن بشی خیلی اروم میگیری دیگه محتاج کسی دیگه ایمم نمیشی

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
2824
2823
2791
2779
2792