2777
2789
عنوان

انتخاب سخت ..کمک میکنید لطفا

91 بازدید | 6 پست

دوستان من از دیجی کالا یه ست دستبند چرم و یه کتاب حافظ چرم کوچک و یه کیف پول چرم...دیدم به قیمت 200تومن ....مطمعن نیستم خوب باشه .اولین باره اینترنتی میخوام چیزی بخرم..بخصوص در مورد دستبندش میگم نکنه سایزش کوچیک باشه ، سایزش و زده 2*20....تو قسمت نظرخواهی هم هیچکس ننوشته خوب یا بده .بنظرتون چکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه ..قیمتش هم مناسبه ...ولی اگه شک داری خودت بخر ..روسری یا شال ...ست گردنبند یا دستبند و اینها ...یا ساعت خیلی شیک ....من گلس گوشی خیلی دوس دارم ببار دادم خیلی متفاوت بود کادوم و خیلی هم خوشش آمد..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
ممنون عزیزم .سفارش دادم امیدوارم پشیمونم نکنن

خیلی قشنگه عزیزم پشیمون نشو ..💗💗💗😍

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡