2777
2789

یه دونه تخم مرغ رو هم بزن تا از لختی در بیاد بعد سه قاشق ارد گندم مخلوطش کن یه استکان برنج خورده رو بشور به مواد اضافه کن دوغ رو اضافه کن یکم هم سبزی آش مواد مخلوط کن 

بعد بزار سر گاز مدام هم بزن تا بجوش بیاد جوش اومد زیرشو کم کن در کل حدود ۴۵ دقیقه تا برنجش بپزه و غلیظ بشه اخر سرم نمک بزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عدس بزار بپزه با خورده برنج بعد سبزی و نخود لوبیای پخته شده بعدم دوغ یا کشک یا هردو باهم...پیار داغم با نعنا بزن بهش...فقط خییییییلی پر سبزیش نکن...نعنا زیاااااد نریز تلخ شه...دوغم هرچی ترشتر بهترهر پیمونه برنج تقربا برا سه چهار نفر میشه

دوغ رو رو گاز بزار هم بزن مرتب تا وقنی ک جوش اومد دیگه هم نزن  یکم ک دوغ داغ شد نصف پیمانه برنج بریز هم بزن تا جوش بیاد باید هم بزنی یه کم بعدش ک برنج ریختی سبزی آش رو بریز با سیر له شده اخر سر هم نخود و عدس رو بریز اگه خواستی کوفته قلقلی ام اضافه کم

اَ دوغ مخصوص اردبیل اینه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
هیچی عدس بزار بپزه با خورده برنج بعد سبزی و نخود لوبیای پخته شده بعدم دوغ یا کشک یا هردو باهم...پیار ...

وا اینجور اصلا اصیل نیست تهرانی ها اینجور میپزن 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
😑😑😑من آشته رشته رو گفتم ب زبون‌محلی میگیم آش دوغ اش دوغ شما فک کنم ی چیز دیگس😂😂

😀عزیزم تعجب کردم 

اره آش رشته با آش دوع فرق داره

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

من اکثرا درست میکنم همه عاشقش میشن، یک پیمانه برنج اش رو بشور بعد یه دونه تخم مرغ بشکن توش و هم بزن، بعد دوغ نسبتا ترش رو تا دو سوم قابلمه بریز توش و بزار رو اجاق با حرارت زیاد مدام هم بزن وقتی بجوش اومد زیرشو کم کن اجازه بده برنجاش بپزن، بعدش سه پیمانه جو پخته و کمی نخود پخته بریز توش بعد بزار لعابدار بشه بعد سبزی هم شوید و گشنیز رو اضافه کن یکم که سبزی ها رنگ عوض کردن سیر خورد شده هرچی بیشتر بهتر، با نمک اضافه کن بعد آماده س، نوش جان 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

برای دو تا بطری دوغ یک ملاقه ارد رو با یدونه تخم مرغ و یکم اب هم میزنیم خوب بعد از صافی رد میکنیم.نصف پیمانه برنج رو شسته و اضافه میکنیم.سبزی اش که شامل شوید و گشنیز و اگه دوس داری تره یا اسفناج رو میریزیم نمک رو اگه دوغ محلیه اضافه میکنیم(دوغ های اماده خودشون نمک دارن) اگه عرق نعنا داری نصف ملاقه بریز توش.بعدشم بزار روی اجاق و یکسره هم بزن تا به جوش بیاد جوشید که نخود و عدس پخته شده رو اضافه کن سلیقه ای هست اندازه نخود و عدس 

اگه اش شیرین دوس داری و دوغت ترشه یکم ماست یا شیر بهش اضافه کن اگه شیر میزنی در حد یک ملاقه باشه ولی ماست زیادم بشه مهم نیست

یه نکته دیگه اینکه همین دستور رو با ماست (ماست رو دوغ کنی) درست کنی خوش طعم تر میشه

ما اردبیلی هستیم و با این دستور درست میکنیم همه عاشق اش دوغ های مامان منن چون اکثرا با ماست درست میکنه

میتونی توش وقتی جوشید چند تا سیر رنده شده بزنی

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

دوغ یکم ترش 

ماست 

سبزی آش دوغ(تره،گشنیز،اسفناج،کمی شوید و نعنا)

تخم مرغ

برنج ترجیحا نیم دونه

نخود پخته

سیر

آرد

گوشت قلقلی اگه دوست داری

من با اینا درست میکنم

اول دغ و ماست رو باهم مخلوط کن حسابی تو یه قابلمه، بعد یه تخم مرغ بشکون تو برنجی که از قبل شستی. حسابی با چنگال بزن تا تخم مرغ باز بشه. بعد بریز تو دوغ، یه دو قاشق آرد رو هم با یکم آب مخلوط کن حسابی، اونم بریز تو دوغ.

حالا دیگ رو بذار رو شعله تا بجوشه، زمان میبره یکم. نیازی به هم زدن دائمی هم نیست، چون تخم مرغ داره داخلش، نمیبره دوغت.

به محض اینکه جوشید، سبزی خرد شده رو بهش اضافه کن. 

یه پنج دیقه دیگه گوشت قلقلی ها رو اضافه کن و بذار یه ربع بپزه

سر آخر بهش نخود پخته و سیر رنده شده و نمک اضافه کن و از رو شعله بردار

نوش جونت

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
خب دیگه هر جا یجوره...البته ما اصفهانیم...مهم دوغشه...همه هم یه طعم میده تقریبا

اونی که من گفتم هرکی بپزه عاشقش میشه امتحان کنید دوستان 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐