سلام خانما من خواب دیدم پدرم بهم زنگ زدش و گفت دخترم برگرد خونه من برگشتم. پدرمو وقتی 3 ساله بودم از دست میدم. بعد اینهمه سال دومین باره که خوابشو میبینم. از صبحه دارم گریه میکنم که حکمت این خواب یعنی چی. یعنی بابام میخاد ازین زندگی که توش در عذابم دست بکشم ینی تلاشام واسه نگه داشتنش بی فایدس؟ من دیوانه وار شوهرمو دوست دارم چون از بچگی تو زندگیم بوده همه کسم شد ولی روزگار نامرده. چیکار کنم خدایاااا معنی این خوابم ینی چی خیلی پریشونم
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بله شوهرم میخاد جدا شیم ولی من مایل نیستم تو خونه مم داره اذیتم میکنه راضی شم به طلاق 😔
عزیزم اینکه ازت خواسته برگردی خونه نشانه این نیست که میخاد از تلاشات دست برداری بلکه مشکلاتت تموم میشن و نمیخاد از زندگیت ناامید بشی در واقع بهت امید برای ادامه داده . ریشه مشکلاتت رو از بیخ بکن
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋