2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خودتو بدبخت میکنی دختر.ازهمه ی زندگی میمونی.دیگه قید خواب و خوراک و تفریح و گردش و مهمونی و خرید و ...رو بزن.دیگه آرامش نداری.قید خلوت با همسر تو بزن.پیر میشی عزیزم.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
وای خودتو بدبخت میکنی دختر.ازهمه ی زندگی میمونی.دیگه قید خواب و خوراک و تفریح و گردش و مهمونی و خرید ...

دوسال اولش خیلی سخته ولی بعدش انقدر که شما میگید سخت نیست

خیلیا با فاصله کم بچه دومو میارند انقدر عذاب نیستند

دوسال اولش خیلی سخته ولی بعدش انقدر که شما میگید سخت نیست خیلیا با فاصله کم بچه دومو میارند انقدر ع ...

من دو قلو دارم.الان زندگیم همینجوریه ک برات گفتم.مثل شما عاشق دو قلو بودم.ولی پشیمانم عجیب.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
دوسال اولش خیلی سخته ولی بعدش انقدر که شما میگید سخت نیست خیلیا با فاصله کم بچه دومو میارند انقدر ع ...

منم الان پسرم ۲ سالو یک ماهشه ماه دیگه اقدامم واس دومی

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
چجوری دوقلوشدمنم میخام خسته شدم ازسوت وکوری

کار خاصی نکردم. ژنتیکی  بوده.