2777
2789
عنوان

کاهش اشتها

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیا منم ی پیج تو اینستا بهت معرفی کنم اسمش دزیره هس..نقد لوازم آرایشیه

چندماه پیش زایمان کرده بود از خودش استوری میذاشت ازش سوال کرده بودن چی استفاده کرده ک لاغر شده گف از یه پیج چایی لاغری گرفته این آیدیشه 

deezire.beauty

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

تو پیجش هایلایتارو نگا کن ب اسم چای لاغری گذاشته.خودش میگفت ک اشتهاشو گرفته و کلا لاغر شده فالووراشم ک استفاده کرده بودن راضی بودن بازم نظرارو بخون

اگه منم چاق شم کلی دعات میکنم😘

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
بیا منم ی پیج تو اینستا بهت معرفی کنم اسمش دزیره هس..نقد لوازم آرایشیه چندماه پیش زایمان کرده بود ا ...

مرسی عشقم😍😍😘😘ببخشید دیر خوندم

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
تو پیجش هایلایتارو نگا کن ب اسم چای لاغری گذاشته.خودش میگفت ک اشتهاشو گرفته و کلا لاغر شده فالووراشم ...

قربونت عزیزم. ایشالا😍😍😍😍

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

من ی دوره سالم خوری  بدون گرسنگی ازخانم ساداتی گرفتم کارشون عالیه با ورزش درمنزل دوماهه 12کیلو کم کردم اشتهامم خیلی کم شده وزنمم ثابت شده 

ی مشاوره ازشون بگیر خیلی دلسوزانه وقت میزاره PPPPP_e@ایدی تل گرامشون  واست گذاشتم سمت قرص ودمنوش نرو رژیم خودسرهم نگیر ضررداره