2777
2789
عنوان

کاهش اشتها

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 39 پست
كمتر بخور قرص اينا ضرر داره

نمیشه. بخدا 2هفته کم میخورم لاغر میشم

ولی بازم شروع میشه من همه جام خوبه ها ولی هرچی میخورم میچسبه به پهلوم

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بر نمیگردع

دخترداییم از ی دکتر گیاهی این دارو رو گرفته 1 ماهه 6 کیلو اضافه کرد. برگشتم نداره

آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میون‌بر بوده که ندیده
نمیشه. بخدا 2هفته کم میخورم لاغر میشم ولی بازم شروع میشه من همه جام خوبه ها ولی هرچی میخورم میچسبه ...

از کجا میخری بر نمیگرده؟؟؟

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
از کجا میخری بر نمیگرده؟؟؟

داروخونه ها دارن. برگشت نداره

من نمیخورم دختر داییم میخوره

نداره. توصیه ی دکتراست

از کجا میشه خرید حتما میخرم اگه بدونم برنمیگرده . خودم و شوهرم .

شما خودت هم استفاده میکنی؟؟؟

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
دوست دارم ۷۰ ۷۵ بشم امااا نمیشه انگار گلومو گرفتن  نمیخام هیچی

این حتما ی علتی داره هااا

همین دخترداییم رو که میگم مثل شما اصلا اشتها نداشت ولی یه سره شکم درد و اسهال داشت. رفت پیش همون دکتره گفت خانم چندساله که نافتون افتاده

دوست دارم ۷۰ ۷۵ بشم امااا نمیشه انگار گلومو گرفتن  نمیخام هیچی

لاغری و کم اشتهایی بعضیام بخاطر عفونته

این حتما ی علتی داره هااا همین دخترداییم رو که میگم مثل شما اصلا اشتها نداشت ولی یه سره شکم درد و ا ...

ن من اینجوری نیستم همه چی نرمال اما اشتها ندارم

از کجا میشه خرید حتما میخرم اگه بدونم برنمیگرده . خودم و شوهرم . شما خودت هم استفاده میکنی؟؟؟

من نههههه دختر داییم. خیییلی راضیه

داروخونه ها دارن

تو گوگل سرچ کن عزیزم

ن من اینجوری نیستم همه چی نرمال اما اشتها ندارم

اول برو دکتر. بعد شروع کن به قرص مصرف کردن

ن ماشالا سالم سالمم

ارثه؟؟ اخه کم اشتهایی عادی نیست