2777
2789
از اروق زدنشون بگذریم فک کنم خودتم عجیبی خب عادیه دستشویی میرن پاشونو اب میزنن البته همه اینجوری نی ...

هر نفری کلی قاشق چنگال داره خب آدم قاطی میکنه باچی چی بخوره بعد اشتباه بخوری بعد نگاهت میکنن

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل غذا هم دعا سفره میخونن

واییی خدا چطور میخوای باین قضایا کنار بیای خدا صبرت بده،،،، دختر خوب اخه اینا چیه که پشیمونی هنوز نمیدونی قوم شوهر چی ان که ازاین چیزای پیش و.پا افتاده پشیمونی

هر نفری کلی قاشق چنگال داره خب آدم قاطی میکنه باچی چی بخوره بعد اشتباه بخوری بعد نگاهت میکنن

من دوس دارم اینجوری 

برای خودشون ارزش قائل میشن قاشق دهنی تو کاسه نمیکنن 

بنظرم خوبه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
اروم میزنن از اون ور کلی قاشق و چنگال ابعاد مختلف میزارن رو میز هرچیز رو باید با یکی بخوری نمیدونم ا ...

مثل آداب خانواده سلطنتی...البته جدا از کاری که گفتی سر سفره میکنن..

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
قبل غذا هم دعا سفره میخونن

خبببب الان دیگه ترور میکننشون😂😂😂

اگر مث خونواده شوهر من دست تو دماغ کردنو هم بد نمیدونستن چیکار میکردی!خونواده مادریش کلا دستشویی میرن دست نمیشورن میان تو سینک میشورن دست تو دماغ و... باز باباش خوبه ولی مادر و دخترا😷

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش