2777
2789
عنوان

قیمت لیزر بدن

4702 بازدید | 41 پست

خانوما چرا بعضی جاها قیمت لیزر پایین هست؟بعضی جاها زیاد من یجا میرفتم برای لیزر صورت فلان قیمت بود جلسه ایی ۱۸۰میدادم 

۶جلسه رفتم جواب نگرفتم دوباره رشد کرد

بعد یه مدت دیدم یه مرکز صورت میگیرهذ۵۰یا کلا همه قیمت هاش مناسبه 

الان ک یه مدت گذشتع تو شهزمون کلی مرکز لیزر هست ک مناسب میگیرن با قیمت ارزان

یه چندتاییم هستن ک خیلی قیمت بالایی دارن 

نمیدونم واقعا اونایی ک قیمتشون پایینه یعنی ممکنه عوارض داشتع باشن از لخاط بیماری و این چیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم دکتر پوست هم لیزر موی زائد میکنه؟

بله

متخصصا همشون انجام میدن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بستگی به نوع دستگاه و بعد درجه ی قدرت دستگاه داره. متاسفانه خیلی جاها درجه ی قدرت رو خیلی پایین نگه میدارن تا تعداد جلسات زیاد بشه و سود بیشتری نصیبشون بشه و از اون طرف هم ریشه ی مو آسیب نمیبینه برید به جاییکه افراد بعد از 1یا دو جلسه تغییر رو دیده باشند. 

وای نکنید بچه ها موها ک‌رشد میکنه با خودش مواد زاید و بیماری و میکروبو از بدن خارج میکنه هیچ موقع لیزر نکنید ک کلا از ریشه بسوزونیدشون

اونوقت دیگ مواد زاید راه خروجی ندارن میمونن زیر پوست 

ببین من حدود ۱۰ سال پیش لیزر کردم اون موقع فقط پشت لب ۳۰ تومن بود.کاااااملا هم راضیم.الان یه قیمتهایی میشنوم شاخ درمیارم و نمیدونم دستگاهشون و عوارض بعدیشون چیه.

هییییچ ارزونی بی دلیل نیست.

ن عزیزم دستگاهاشون فرق داره ارزونی بی دلیل نیست 

من ی جا میرفتم ۸۰ تومن دسگاش ژل داشت الان ی جا میرم ۱۳۰ خیلی راضیم ن دردی ن ژلی ن کثیف کاری 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪