2777
2789
عنوان

رسوب گیر

1051 بازدید | 6 پست

تا حالا اسم رسوب شکن مغناطیسی به گوشتون خورده؟

شاید باورتون نشه ولی از وقتی این رسوب شکن به ورودی آب بستم معجزه کرده!

البته منم تبلیغشو از شرکت کیم کالا دیدم برام جالب شد ک چجوریه خریدمش.

روی سینک همیشه آهک میبست ک الان نمیبنده

کتری همه رسوبای قبلیشم ریخته

اخه یکی از ویژگیاش اینه ک رسوباتی از قبل مونده رو هم حل میکنه

البته مواد شیمیایی نداره ها

فقط حلالیت آبو بالا میبره و آبو مولکولی میکنه باعث میشه تمام رسوبات حل بشن

حالا فوایدش برای کولر و پکیج ک دیگه بماند

شیر آلاتم دیگه ازش آهک نمیریزه

آب منطقه ما خیلی آهکیه

همش امروز فردا میکردم سنگ کلیه بگیریم خانوادگی

تروخدا برید یه دیقه فوایدشو ببینید خیلی بدرد میخوره

آهک گیر بزنید رو لینک.

حتی دیگه نیازی به تصفیه آبم نیست

09120750932-086081142

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا دستگاه ضروریه واس هر خونه لازمه...انقدر ک آب مواد اضافی داره آدم میترسه این دستگاه همشو از بین میبره وسایل آبی و لوله هامونم سالم میمونه ... من حتما یدونه میخرم 

سلام دوستان عزیز برای دستگاه رسوب شکن زدکا ، رسوب زدا ، سختی گیر و رسوبگیر واقعا دارید کم لطفی میکنید میتونم دلایلش راحت بگم : از ( نظر ظاهری یک قطعه دقیقا شبیه لوله هست که به وروردی اصلی لوله کشی منازل نصب میشه و بدون اینکه به برق وصل بشه و یا ماده شیمیایی داشته باشه آهک که عمده ماده رسوبات آبی کشور هست را از بین میبرد حالا اگه میخواهید دقیقا بدونید چطوری میتونه اینا رو حذف کنه با تلفن 02186081142 تماس بگیرید تا راهنمای این وسیله ارزشمند را برای شما ارسال کنند. ) دلایل خوب برای استفاده از این قطعه :  1.رسوبات قدیمی لوله های آب را از بین میبرد و از بعد از نصب دیگر هیچ آهکی نخواهد بود که رسوب ببنده.
2.پکیج یا گرمکن شما بصورت میانگین سالانه یکبار نیاز به سرویس دارد چون رسوبات آب باعث گرفتگی لوله های داخلی پکیج و گرمکن میشود و سرویسکار هم از طریق اسید رسوبات لوله ها را از بین میبردو اسید هم خیلی راحت اثرت مخربش جذب لوله ها میشود همچنین دیگر مشکل قطره های آب نشتی از رادیاتور ها رو نخواهید داشت چون علت نشتی ها اکثرا بخاطر رسوبات آهکی می باشد.
3.لباسشویی و ظرفشویی لوله های ریزی داخل دستگاه کار شده رفتهخ رفته به مروز زمان علاوه بر فرسایش سیستم داخلی دستگاه لباسشویی و ظرفشویی رسوبات باعث گرفتگی لوله ها و کیفیت پایین خدمات میشود .
4.رسوبات آهکی داخل کولر شما را مجبور میکند بصورت میانگین سالانه یکبار سرویسکار جهت تعویض پوشال کولر و شستشو و سرویس کولر تشریف بیاورند ولی با وجود رسوب شکن دیگر از هیچ رسوبی خبری نیست و عمر دستگاه های شما بالاتر خواهئد رفت و کیفیت خدمات دستگاه ها بهتر خواهد شد.
5.مشکل آهک و رسوبات در آبسرد کن و یخساز یخچال ها که باعث تعویض سریع صافی یخچال ها و سرویس فصلی یخچال .
*** خیلی مهم <<<<>>>> 6. لکه های آهکی روی سینک ظرفشویی ، روشویی و شیرآلات دستشویی و حمام و ... به طرز عجیبی سلیقه شما بانوان محترم را زیر سوال می برد چون هر سری مجبور هستین بعد از شستشو محکم خشک کنید تا این لکه ها و رسوبات کم شوند و مچنین مشکلات رسوبات در اتوی بخار و هزار مسائل دیگه ...
از نظر سلامتی هم که از همه چیز مهمتر هست مشکلات سنگ کلیه و ... همگی از رسوبات آهکی هست ..
به هر حال ما هر چقدر اینجا بنویسیم بخدا خیلی کم از مزیت های این رسوب شکن گفته ایم و شما هم اینو متن پای تبلیغات بی اساس میزارید و نمی خونید و ارزشی نمی دهید ولی این دستگاه همه مجوز ها زو از همه وزارتخونه ها و همه ارگان های دولتی مربوط به بهداشت و سلامت و .... دارد . تولید ملی می باشد و ضمنا خواهش میکنم تو رو خدا این محصول و با سردوش سوبان مقایسه نکنید بخدا کالا ما کیفیت داره و یک سال وارانتی ( برگشت مبلغ بصورت کامل و تحویل کالا در صورت نارضایتی مشتری ) و گارانتی مادام العمر دارد و دفاتر و آدرس ها و تلفن های ما بالای هشت سال هست شبانه روزی پاسخگو هستیم ولی سوبان و من کاری ندارم . ضمنا اینو بدونید اگه ما از نظر سرمایه مشکلی نداشتیم و اینو رو تبلیغات صدا و سیما میرفتیم مطمین باشید قیمت این کالا سرسام آور بالا میرفت چون هزینه تبلیغات صدا و سیما روی محصول میاد و ..... تو رو خدا روی این کالا برای خریدش و استفاده از این محصول خیلی تمرکز کنید و مطمین باشید هیچ کدوم از حرفهای ما ذره ای اغراق نیست و از مزیت های این دستگاه بخدا خیلی خیلی کمتر گفته ایم در صورتیکه نفری پیدا بشه و به ما بگه این کالا این ایراد و داره پیش ما جایزه داره از این متن اسکرین شات بگیرید و با ایرادش برای ما در تلگرام بفرستید تا بهتون جایزه داده بشه. با تشکر که متن منو مطالعه کردید. برای خرید رسوب شکن زدکا با تلفن های 02186081142 و 09120750932 تماس حاصل فرمایید و یا به سایت کیم کالا مراجعه بفرمایید. با تشکر