2777
2789
عنوان

نتایج کنکور 98

333 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان من رشته ریاضی هستم و توی کنکور 98 شرکت کردم بخاطر دوران طلاقم نتونستم زیاد درس بخونم ولی مجاز به انتخاب رشته روزانه شدم با رتبه 30هزار،انتخاب رشته کردم و فقط استان خودم رو انتخاب کردم...

دوست داشتم همدان قبول شم ولی اسدآباد یکی از شهرای همدان رشته مهندسی نقشه برداری نوبت دوم قبول شدم تا اسدآباد هم حدودا یک ساعت راهه!

به نظرتون برم؟؟؟

یا برم پیام نور بدون آزمون؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...

برو روزانه! 

اگر از نظرمالی تأمینی برو پیام نور. 

والا من ک از نظر مالی هم بدک نبودم رفتم غیرانتفاعی پشیمونم. روزانه ارزش داره یک ساعت راه ک چیزی نیست. 

واسم دعا کن سال دیگ کنکور دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو روزانه!  اگر از نظرمالی تأمینی برو پیام نور.  والا من ک از نظر مالی هم بدک نبودم رفت ...

ایشالله که بهترینا برات اتفاق بیفته عزیزم

سلام گلم ب نظر من پیامنور اگ رشتش خوب باشه بری بهتره از مهندسی نقشه برداری اخه  زن و چه به مهند ...

پیام نور همدان حقوق نداره

ممنون از راهنماییت😉

بنظرم برو پیام نور ...اخه شبانه هم باید شهریه بدی یساعتم بری یساعتم برگردی زیاده 

شهریه اش زیاد نیست ترمی حدودا 300 یا 400 ولی دانشگاه خوبیه مدرکش معتبره