2777
2789
عنوان

بیماری ام اس

1518 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خوبم کسی می دونه چطوری می شه از دکتر امیر رضا عظیمی متخصص ام اس وقت گرفت می گه دکتر خولیه خواهرم چند سال ام اس داره ووضعیت خوبی نداره می گن این دکتر خوب وبه روزه تورو خدا کسی می دونه کمکم کنه ممنون عزبزانم

آدرس و تلفن ش توی اینترنت هست تلفنی نتونستید حضوری برید وقت بگیرید

عزیزم هرچه به منش اش التماس کردم وقت نداد الان هم تلفن گویا گذاشته اند حضوری هم دوستان رفتند نتونستند وقت بگیرند بیمارستان سینا هم وقت نمی ده وکلینیک 16 آذر بودند از اونجا. هم رفتند نمی دونم چکار کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم هرچه به منش اش التماس کردم وقت نداد الان هم تلفن گویا گذاشته اند حضوری هم دوستان رفتند نتونستن ...

از یه دکتر مغز و اعصاب دیگه برای این دکتر معرفی نامه بگیر.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
عزیزم هرچه به منش اش التماس کردم وقت نداد الان هم تلفن گویا گذاشته اند حضوری هم دوستان رفتند نتونستن ...

وقتی اینقدر این مشکل جدی هست و دنبال دکتر های زیادی رفتید چرا نمیرید دنبال راهی دیگه یعنی سلانتیشون اینقدر براتون مهمه؟!! دیگه بدتر از این که نمیشع

تونستيد از دكتر عظيمي وقت بگيريد؟

عزیزم من مریض ایشونم ،دیگه مریض جدید قبول نمیکنن،من دیروز نوبت ویزیتم بود میشنیدم که منشیاش اصلا زیر بار نمیرفتن ،دکتر حورا حیدری هم شاگرد دکتر هستن وخیلی دکتر خوبیه ،دکتر ساره شاهمحمدی هم همینطور

سسلام شما تونستی از دکتر عظیمی وقت بگیری؟ میشه لطفا درخواست دوستی قبول کنید