2777
2789
عنوان

پلاسما جت بینی

661 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی بوده پلاسماجت انجام داده باشه میشه از تجربیاتتون بهم بگید و اینکه اگر تهران هستید کدوم دکترو پیشنهاد میکنید

به شدت درگیرشم اینکارو انجام بدم اما تو سایتا چیزی از عوارضش پیدا نکردم

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

دیروز یه مشتری داشتم رفته بود پلاسما تموم بینیش قرمز پوست پوستی شده بود میگفت سوزونده بلد نبوده

البته این خانم نرفته بود کلنیک رفته بود ارایشگاه ک پول کمتر بده.... 

ففط اینو میخوام بگم به هرجایی اعتماد نکن

برو خوبه ولی تحقیق کن قبلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز یه مشتری داشتم رفته بود پلاسما تموم بینیش قرمز پوست پوستی شده بود میگفت سوزونده بلد نبوده الب ...

من که هرچی سرچ کردم دیدم همه قرمزی و تورم و سوختگی رو دارن که تقریبا یه ماهی طول میکشه که کاملا اثرش ازبین بره فقط میخوام ببینم واقعا اثر داره و بینی رو کوچیک میکنه یا نه

عوارض داره یا نه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
من که هرچی سرچ کردم دیدم همه قرمزی و تورم و سوختگی رو دارن که تقریبا یه ماهی طول میکشه که کاملا اثرش ...

نه به اون شدتی ک این خانم داشت

عزیزم منم دیدم پلاسما به چه شکله 

ولی قرمزی و تورم و دون دون شدن خوب میشه

ایشون مسگفتن بار دومه بار اول ک رفتن پیش پزشک اینجوری نشده

بهرحال من قصدم کمک بود موفق باشی

دیروز یه مشتری داشتم رفته بود پلاسما تموم بینیش قرمز پوست پوستی شده بود میگفت سوزونده بلد نبوده الب ...

عزیزم کلا اولش براهمه اونجوریه تا اونی ک تودیدی بعد 3روزه روزاول دون دون سیاه اون ارایشگردرست انجام داده بنده خدایی ک شما دیدی نمیدونسته

نه به اون شدتی ک این خانم داشت عزیزم منم دیدم پلاسما به چه شکله  ولی قرمزی و تورم و دون دون ش ...

اکی ممنون از راهنماییتون

هیچ تأثیری نداره فقط پوستوتیره میکنه

خیلی تبلیغات گسترده ایی انجام دادن

البته من بینیم بد نیست اما چون بهمن عروسیمه میخوام بینیمو بهترش کنم از عمل جراحی  هم میترسم به شدت

خیلی تبلیغات گسترده ایی انجام دادن البته من بینیم بد نیست اما چون بهمن عروسیمه میخوام بینیمو بهترش ...

انجام نده هیچ تأثیری نداره برا بینین اون روز چسب کوچک کننده 24ساعته بگیر

انجام نده هیچ تأثیری نداره برا بینین اون روز چسب کوچک کننده 24ساعته بگیر

اکی ممنونم عزیزم بابت راهنماییت