2777
2789
عنوان

صدف بیوتی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 67 پست
منم دلم میخواد ولی برای رویاهام تلاش میکنم خیلی هم تلاش میکنم  پدرم داره درمیاد فقط دلم به ر ...

بعدش میای نی نی سایت؟

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم میخواد ولی برای رویاهام تلاش میکنم خیلی هم تلاش میکنم  پدرم داره درمیاد فقط دلم به ر ...

عزیزممم چقدر قشنگ حرف زدی

انشاالله آرزوهات بشن داشته هات😍♥️

پوستشم خوووبه خدایی البته هزارتا کوفتو زهرمار میزنه بهش

همین...میدونی صورتش بدون ارایش چقدر زشته؟هرچقدم سرم و ماسک استفاده کنه با اون همه ارایش محاله پوست خوبی داشته باشه....چ ارزشی داره ؟

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
اونوقتمن میرم عکس خودمو بزارم شوهرم میگه نزار چشت میزنن خب اینو چرا چشم نمیرنن🤨😏

من خب به چشم‌زدن اعتقاد ندارم ولی عقیده شخصیم اینه دلیلی نداره هرجا میرم هرکاری میکنم دیگران از زندگیم خبر داشته باشن.یه مسافرت که میرم نهایت دو سه تا عکس تو یه پست میزارم اونم از جاهای زیبا و دیدنی اون شهر😊

همین...میدونی صورتش بدون ارایش چقدر زشته؟هرچقدم سرم و ماسک استفاده کنه با اون همه ارایش محاله پوست خ ...

بدون ارایششم دیدیم دیگه خیلی ام خوبه پوستش زیبایی صورتشم متوسط هیکل که عالی 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
من خب به چشم‌زدن اعتقاد ندارم ولی عقیده شخصیم اینه دلیلی نداره هرجا میرم هرکاری میکنم دیگران از زندگ ...

من که همون دو سه تارم نمی ذارم 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
همین...میدونی صورتش بدون ارایش چقدر زشته؟هرچقدم سرم و ماسک استفاده کنه با اون همه ارایش محاله پوست خ ...

ببین خداوکیلی خیلی بدون ارایش استوری میزاره بدنیس پوستش 

چنتا جوش و لک رو ک همه دارن

من تا حالا بدون ارایش سی سی رو ندیدم اصن😐

همین که تایبیم خوشحالیش اینقدر زیاده عالیه😂😂😂

😄😄

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من اتفاقی پیجشو تو اکسپلور دیدم یه چند تا پستشو دیدم حقیقتش واسه من جذابیتی نداشت.ایشالا هرکسی که عاشق زندگی خوبه و سفر و بریز و بپاش صاحبش بشه. اصلا تموم مردم کشورم غرق شادی باشن😍