2777
2789
عنوان

مامانا باردارا میشه لطفا بیاین

201 بازدید | 10 پست

من روز اول ک جواب ازمایشمو گرفتم ی لکه صورتی دیدم حالا دکترم گفت باید تا سه ماهگی شیاف استفاده کنم چون سابقه سقط داشتم حالا ب نظرتون مشکلی نیس این همه شیاف؟ میگم ضرر نداشته باشه برا نی نی 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ماه چهارمم هنوز دارم استفاده میکنم لکه هم نداشتم فقط یکم کمرم درد میکرد  ضرر نداره نگرا ...

هرشب استفاده میکنی؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم 3 ماه روزی 3تا شیاف 400 میل استفاده کردم . ن مشکلی پیش نمیاد ولی اگه نزنی ممکنه پیش بیاد خدای نک ...

روزی ۳ تا ؟ لکه بینی زیاد داشتی؟ 

من یذره لگنم دردمیکرد که به خاطر اون گفت بزن 

من کمرم وقتی کار انجام میدم یا پیاده روی میکنم درد میگیره ولی خداروشکر دیگه لکه بینی نداستم فقط گفتم شیاف بیش از حدم بد نباشه چون الان دو هفته ای میشه دارم میزنم 

خب خداراشکر نه نه مشکلی ایجاد نمیکنه نزنی بده حتما به حرف دکترتگوش کن و شیافت را بزن انشلله نه ماه ر ...

ممنون گلم مرسی از راهنماییت