2777
2789
عنوان

جهازم...

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 52 پست

من سبدای تریکو،زیربشقابی و زیر لیوانی،فرشینه اینا میبافم با تریکو خیلی شیکه

سبد عروس داماد عالیه برا جهاز

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سفید سیلور میگرفتی سیلورم خوبه عزیزم . فقط نگو سیلور مشکی؟!

فقد گوشتکوب برقیم سیلور مشکیه   

کنار تو فقط اروم میشم👩‍❤️‍👨پر از دلشوره ام هرجای دیگه... 🎵

ببین هیچ کدومش زشت نیست فقط باید خوب و متناسب بچینی. مطمئنم که خوب و با سلیقه میچینی. خوشبخت باشین ❤️❤️❤️❤️❤️

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
فقد گوشتکوب برقیم سیلور مشکیه    

خب پس خوبه گلم سیللور شیکه مبارکت باشه با دل خوش استفاده کنی ب این چیزا فک نکن مهم این تو سلیقه ات بوده . ب مد روز و حرف مردم اهمیت نده😊❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
ببین هیچ کدومش زشت نیست فقط باید خوب و متناسب بچینی. مطمئنم که خوب و با سلیقه میچینی. خوشبخت باشین ❤ ...

مرسی عزیزم 

واااا تا اونجايي كه در منطق من میگنجه و به یاد دارم سیلور قشنگتر بوده و هست و گرونترم هست. سفید میگرفتی بعد سه چهار سال میدیدی یخچالت یه رنگه گازت یه رنگ وسیله های دیگر یه رنگ. چون بهترین مارک رنگ سفیدم که بگیری همه باید بدونین که زرد میشه بعد یمدت.  دیگه فک کن چند تا وسیله که هر کدوم به درجه خاصی از زردی میرسن...  یکی کرم یکی زرد... واقعا افتضاح میشه. اینم دلداری من که حقیقتم بود. از پست من به بعد دیگه کسی پست نزاره لازم نیست اسی قانع شد.

واااا تا اونجايي كه در منطق من میگنجه و به یاد دارم سیلور قشنگتر بوده و هست و گرونترم هست. سفید میگر ...

خخخ مرسی عزیزم دمت گررم .درسته 

خداروشکر    

عزیزم اینکه یه سری گفتن سفید بعد یه مدت زرد میشه کاملا اشتباهه مامان من ۸ ساله کل وسایلش سفیدههه نه زرد شد نه لک افتاده

ولی سیلورم خیلی قشنگه مبارکتم باشه

من خودمم دوس داشتم اما سفید گرفتم

سلیقه ها متفاوته عزیزم هر چی که دوس داشتی خریدی از کسی هم نظر نخواه چون وسایل جهازته ممکنه ۲ نفر سلیقشون فرق کنه بزنن تو ذوقت

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑