2777
2789
عنوان

دخترم 😒 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست
وای خداکنه زودتر از خرشیطون بیاد پایین میگم خجالت بکش ،میگه خودت بکش  به زندکی منم کار نگیر ...

ببخشید که این جوری میگم ولی شما باید جدی تر و محکم تر باهاش برخورد کنی احساس میکنم مادر خیلی ملایمی هستی ازت حساب نمیبره  دعوا نکن ولی اینقدر جدی و با جذبه باش که ازت حساب ببره    این حرف من نیستا یه مشاور کودکان تو تلوزیون میگفت درست هم هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تیپم مقتدره ولی شوهرم این وسط مداخله میکنه بعد این رفتارها که سر میزنه از بچه  میگه تقصیر ...

اره دقیقا من پسرم 5 سالشه هر کاری کرد یه بار پیرهنمو دربیار تو خونه لخت بچرخم اصلا قبول نکردم رکابی پوشوندم بهش واسه کارهایی از این دست نباید زیاد وقت و انرژی گذاشت تشویقم فایده نداره یا حواس پرت کردن چون بچه 5 سالشه خیلی قاطع باید گفت نه نمیشه انجام بدی باید لباس بپوشی

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
ببخشید که این جوری میگم ولی شما باید جدی تر و محکم تر باهاش برخورد کنی احساس میکنم مادر خیلی ملایمی ...

خواهش میکنم میدونم چی میگید

و دقیقا هم درسته ،صد در صد این شیوه جواب میده

اما وقتی من جدی محکم هستم،باباش میاد مداخله

ولی از امشب فهمید که باید تو یه جبهه باشیم ک حساب ببره بچه

ممنونم ازتون🙏🙏🙏🙏امیدوارم حل بشه زودتر

🤐😐😶وای خدا 

کاش اینایی که میخوام قرص بود میدادم بخوره

سرم داره میترکه 

از دستشویی اومد بازم نپوشید و جنگ و‌بحث و دعوا

تهشم میگه

تو مادرم نیستی،دوستم نداری،هیولا شدی به من کار نداشته باش

🙁دلم میخواد بشینم یه دل گریه کنم