وای خداکنه زودتر از خرشیطون بیاد پایین میگم خجالت بکش ،میگه خودت بکش به زندکی منم کار نگیر ...
ببخشید که این جوری میگم ولی شما باید جدی تر و محکم تر باهاش برخورد کنی احساس میکنم مادر خیلی ملایمی هستی ازت حساب نمیبره دعوا نکن ولی اینقدر جدی و با جذبه باش که ازت حساب ببره این حرف من نیستا یه مشاور کودکان تو تلوزیون میگفت درست هم هست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من تیپم مقتدره ولی شوهرم این وسط مداخله میکنه بعد این رفتارها که سر میزنه از بچه میگه تقصیر ...
اره دقیقا من پسرم 5 سالشه هر کاری کرد یه بار پیرهنمو دربیار تو خونه لخت بچرخم اصلا قبول نکردم رکابی پوشوندم بهش واسه کارهایی از این دست نباید زیاد وقت و انرژی گذاشت تشویقم فایده نداره یا حواس پرت کردن چون بچه 5 سالشه خیلی قاطع باید گفت نه نمیشه انجام بدی باید لباس بپوشی