2777
2789
عنوان

کتابای کنکور

115 بازدید | 15 پست

بچه های کنکوری نظام جدید که کنکورتونو دادین و به سلامتی قبول شدین و با دل خوش میخوایین برین وسایلای دانشگاه رو بخرین ازتون خواهش میکنم لطف کتاباتونو که لازم ندارید رو به من بدین اخه من لازم دارم و قیمت کتاباهم زده سر به فلک ممنونتون میشم واقعا 

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙

حداقل بگو نصف قیمت نه مفتی😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما برادر من با رتبه ۵۰۰۰اینا رشته انسانی پیامنور قبول شده حسابداری بنظرتون اعتراض بزنه موثره ...

فکر نکنم تاثیری داشته باشه لابد بد انتخاب رشته کرده 

تا جان در بدن دارم تاجی ام و به خودم و به این انتخابم می بالم   💙
فکر نکنم تاثیری داشته باشه لابد بد انتخاب رشته کرده 

آخه چقدر بد

حقوق و روانشناسیا رو که اصلا انتخاب نکرده

فقط علوم ورزشی حسابداری و مدیریتا رو همینا رو 

دولتی شبانه فرهنگیان پیام نور

۷۰ تا انتخاب داشته انتخاب ۶۷ قبول شده

خانوما برادر من با رتبه ۵۰۰۰اینا رشته انسانی پیامنور قبول شده حسابداری بنظرتون اعتراض بزنه موثره ...

عزیزم من با15000اصلانتونستم پیام نوربیارم حتی مدیریت دولتی ومدیریت بازرگانی هم نیاوردم بااینکه پیام نورهای شهرستان های اطرافم زدم.فقط تونستم حقوق دانشگاه ازادخوراسگان بیارم.منم دارم دق میکنم

چیزی که توراجب خودت فکر میکنی مهم ترازچیزیِ که بقیه راجبت فکرمیکنن☺❤
عزیزم من با15000اصلانتونستم پیام نوربیارم حتی مدیریت دولتی ومدیریت بازرگانی هم نیاوردم بااینکه پیام ...

منم برادرم انتخاباش همینا بوده

علوم ورزشیا حسابداریا مدیریتا

همینا

هیچکدومو دولتی قبول نشده

فقط پیامنور

نمیدونیم جیکارم بکنیم

به هرکی هم میگیم باور نمیکنه

میگه پس رتبش این نبوده

منم برادرم انتخاباش همینا بوده علوم ورزشیا حسابداریا مدیریتا همینا هیچکدومو دولتی قبول نشده فقط ...

دفیقامنم باچندتامشاورصحبت کردم میگن سال های قبل با15000میشدحقوق کاشان شبانه بخونی امامن حتی پیام نورو غیرانتفاعی هم نیاوردم .اصلاباورم نمیشه

این دانشگاه ازادی که اوردم خیلی معتبره امابنظرم هزینش یکم بالاست😞

دفیقامنم باچندتامشاورصحبت کردم میگن سال های قبل با15000میشدحقوق کاشان شبانه بخونی امامن حتی پیام نور ...

نگفتن اعتراض بزنی موثره یا نه

اصلا نمیدونم داداشم بره حسابداری پیام نورو یا نره

بره بیرون دوره ها حسابداریو ببینه

نگفتن اعتراض بزنی موثره یا نه اصلا نمیدونم داداشم بره حسابداری پیام نورو یا نره بره بیرون دوره ها ...

گفتن معلوم نیس پنجاه پنجاهه.گفتن اگه اعتراض بزنی جوابش تایکی دوروزاینده میاد منم توی سایت سنجش اعتراض زدم ببینم چی میشه

گفتن معلوم نیس پنجاه پنجاهه.گفتن اگه اعتراض بزنی جوابش تایکی دوروزاینده میاد منم توی سایت سنجش اعترا ...

چیکار کردی دقیق

منم‌ برم برای داداشم اعتراض بزنم

از ظهر که دیدمش دلم داره آتیش میگیره