2777
2789
عنوان

من دوست دخترشم؟😊😐😢

551 بازدید | 35 پست

من و یکی از همکلاسیای دانشگاهم همیشه با هم در ارتباطیم مثلا درباره مسائل اجتماعی و سیاسی و درسی و کاری صحبت میکنیم.

بعضی وقتا در مورد مسائل شخصی و چیزای مورد علاقمون از خوراکی گرفته تا رشته مورد علاقه و آرزوها و اهدافمون صحبت میکنیم .

اون اغلب اوقات پیشم درد و دل میکنه که از رمان فوت پدر و‌مادرش تنهاست و میخواد ازدواج کنه و منو بهترین و نجیب ترین و پاک ترین دختر میدونه.

چند بارم حرف های عاشقانه زده و گفته خوشگلی و این حرفا اما من هربار پیچوندم.

همیشه به هم شما میگیم و تا حالا یک بارم منو به اسم صدا نزده.

اره

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی عااره

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بلی😁

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم