2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست

سعی کن باهاش حرف بزنی ک علتش چیه از این کارا! ببین درست میشه یا خودت میتونی چیزایی ک گفتیو نادیده بگیری. من خودم ی خط قرمزایی واس زندگیم دارم مثلا اگ کتک خوردم میرم قهر خونه بابام وگرنه هرچی بشه نمیرم.و اگ خیانت ببینم طلاق. حتی با وجود بچه

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اونموقع هم که عقد بودم وقتی نبود راحت تر بودم الانم که کلا یکساله نیست حسابی ذاره بهم خوش می ...

میدونم فضولیه ولی مشکلت چی بود منم عقدم با هزاران مشکل

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
میدونم فضولیه ولی مشکلت چی بود منم عقدم با هزاران مشکل

تو یه پست جا نمیشه مشکلاتی که وجود داشت.ولی ترجیح میدم.فقط بگم دوستش نداشتم

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹

من شوهرم اینطوربه فقط خائن نیست دست بزنشم قطع کرد بدون بچه داشت طلاقمم میداد که چون عاشقش بودم با کمک خدا درست شد الانم خوشبختیم با یه دختر گل ولی صبر زیاد میخواد و محبت وعشق فراوان وایمان بخدا مهربانی  و گذشت😊

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

هر کسی ی بدی ای داره. اینجا میای میپرسی ما ک نمیدونیم تا چه حد بد دل و شکاکه نمیدونیم ک شوهرت چه اخلاقی داره؟ خوبیاش چیه؟ قابل درست شدن هست این اخلاقاش یا نه؟ یا میتونی خیلی کمتر کنه اخلاقای بدشو یا نه؟ چهار تا خط نوشتی ما بگیم برو لنگش کن ک نمیشه. برو مشاوره انشالله ک یا کمترش کنه یا کلا خوب شه