وای من شوهرم میخواد بره کار از یه ساعت قبلش لباساشو کیفشو یواشکی میذاره پشت در،بعدم با هزااار کلک میره بیرون میپوشه و میره.تازه بچم میاد میبینه نیس تا یه ساعت دهنش بازه جیغ و گریهههه بابا رففف بابا رف
دیوونم کرده خسته شدم ازین وضع.یه نوزاد هم دارم،از بس این جیغ میزنه صدا اونم درمیاره،همچین پشتِ در ریسه میره انگار باباش داره میره بمیره دور از جونش😥،اه
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره بخدا خدارحم کنه بقران از صبح تا شب کار میکنه بجایی نمیرسه دلم میسوزه براش ...
نمیشه اصلا بخدا
شوهرم میگه تو این وضع پس نیفتیم،پیش نمیخواد بیفتیم.
بخداااا
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
اره واقعا ۵ساله از شب عروسی شوهرم داره دندون درد تحمل میکنه دیگه الان بجایی رسیده بود غذا چندروز چند ...
وای دقیقااا شوهر منم فقط پولش به اسپری دندون و دنتول و شیاف دیکلوفناک و این چیزا میرسه.دندوناش تمام ازین اسپری ها پوسیده داره میریزه،پدرشو دراورده،هی میگه این ماه حقوق دادن میرم درست میکنم اصن نمیفهمیم پولا چی میشههه.
عزیزم نازی.منم دوماه پیش زایمان کردم،دومی ناخواسته بود،فاصله شون یکسال و ۸ ماهه.فاصله نی نی هات چقدره؟؟
بسلامتی ان شاالله ک روزی کوچولوت انقدر زیاد باشه ک تمام گرفتاری ها حل بشه ۳ساله
عه چقد خوبه فاصله شون.
منکه بریدم دیگه،خیلی اذیتم😥خسته شدم دیگه...
مرسی مهربون،به همچنین❤❤❤
راست میگی سخته خدا کمکت کنه عزیزم عیب نداره دنیا اینجوری نمیمونه ما تحمل میکنیم ...
قربونت برم
انشاءالله که خوب میشه
صد سال اولش سخته🙄😔