2777
2789
عنوان

دبیرستانی

207 بازدید | 7 پست

تازه واردم   

اومدم یکم با هم درد دل کنیم

اگه دبیرستانی هستید یا بچه دبیرستانی دارید یا... 

راهنمایی کنید لطفا. 

چند وقت پیش از یه نفر شنیدم که دبیرستان یکی از بدترین مقطع های تحصیلی هست

چون اونجا بچه ها به دو دسته تقسیم میشن یا خیلی بد یا خیلی خوب. 

من دختر خودم میره کلاس هشتم و خیلی با هم صمیمی هستیم. 

ولی پارسال هر وقت از مدرسه میومد چیزایی می گفت که شاخم در میومد مثلا می گفت که فلانی دوست پسر داره، دوست پسر فلانی بهش خیانت کرده، فلانی رو فلانی کراش زده و...... 

و خیلی چیزای بدتر که نمیتونم بگم 

شماهم با همچین چیزایی مواجه شدید یا باید مدرسه اس رو عوض کنم. 

ممنون😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نعهمیدم کراش چیه؟

والا هر وقت می آد یه کلمه هایی میاد میگه که من باباش تا حالا نشنیدیم😶 (کراش: یعنی کسی رو دوست داری اون طرف نمیدونه) معنی اینم از خودش پرسیدم😬

من این دورانو گذروندم

متاسفانه شما هر مدرسه ای ببری وضعیت اینه 

حالا دخترتون این حرفارو میزنه شاید فقط تعجب میکنه

من خودم بچه بودم برا مامانم تعریف میکردم اینارو چون کرکو پرم میریخت وقتی اینارو میدیدم😂

شما تنها کاری که باید بکنی اینه که حواستون باشه دوستاش کیان خیلی خیلی خیلی تاثیر داره 

دوست بد تو اون سن کل روند تحصیلی ادمو بهم میریزه

شاید یه عده بگن کنترلش نکن ولی من خودم چن سال بعد همش ارزوم این بود کاش مامانم گیر بود کنترل میکرد و نمیذاشت با یه سریا باشم 

خلاصه حواستون بهش باشه خیلی سن حساسیه😁

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
والا هر وقت می آد یه کلمه هایی میاد میگه که من باباش تا حالا نشنیدیم😶 (کراش: یعنی کسی رو دوست داری ...

😂😂😂😂عزیزممم ببین به نظرم خوب و بد همه جا هست اگه با دخترت صمیمی باشی و بخاطر نمره یا خطایی که انجام میده دعواش نکنی مطمئن باش دخترخوبی برات میمونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز