2821
2789

اگر مزخرفه چرا اسم کاربریت مجیک هست؟؟؟

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همینو کم داشتیم ها ها ها من جادوگرم 😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
کاش مدرسه هری پاتر اینا واقعی بود ولی من که نمیرفتم😁

اگه واقعی باشه خوبه/:

ولی این چرت و پرتای تو تل حال بهم زنن

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
مزخرفه ولی تو‌دوسش داری و زیر پوستی تبلیغشو کردی😁😎

من ن اینستا دارم ن تل تبلیغ چیو بکنم  

یادت میاد با افتابه اب میخوردی؟با اب معدنی اشنات کردم؟/:
اگه واقعی باشه خوبه/: ولی این چرت و پرتای تو تل حال بهم زنن

مدرسه هری پاتر فیلمو میگم معلومه که اقعی نیس، 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه ها جادو و طلسم واقعیه 

من چند ماه پیش به نفر بود واقعا زندگی برام نزاشته بود 

توی اینستا گرام یه نفر هست اسمش شوکاست برام رایگان انجام داد شاید باور نکنین ولی کمتر از یک هفته از شرش راحت شدم اگه بخواین یه سر به پیجش سر بزنین 

@jadoo_telesm 

ولی یادت بمونه وقتی همه تنهات گذاشتن من هستم. خودم میام بلندت می‌کنم بغلت می‌کنم حتی باهات گریه می‌کنم. بعد هم میطگردم دنبال همه تیکه‌های شکسته شده قلبت و می‌چسبونمشون به هم.

🐣

فکر کنم قرار باشه تابستون مدرسه دورمسترانگ دوباره داخل ایتا جادو اموزاشو ثبت نام کنه..🦥

اگر میدونی رول پلی چیه و رولت قویه(مشکلی نیست بلد نباشی..یادت میدیم)و به جادوگری علاقه داری حتما ثبت نام کن.

آیدیم داخل ایتا:@Bita_3

یادت نره پیامم بدی..🍷

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز