2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست
پز.زیر.پوستی#  

عزیزم چه پزی دارم دق میکنم تازه میخوام باهاش کات کنم  حس میکنم اون از من بهتره چون پرستاری میخواد بخونه 

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂
پرستاری خیلی خوبه بابا 

تربیت معلم میخواست 

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب رشته ای رو که دوست نداشتین و نمیخواستین نباید میزدین

ما امیدمون به فرهنگیان بود پارسال تا رتبه هشت هزار شهر ما تربیت معلم گرفت برای دختر انسانی پسر هم تا ۱۶نجربی 

ای کلک مگه نگفتی اون پزشکی میخواس؟

اول پزشکی میخواست وقتی ده هزار شد میدونست نمیتونه قبول شه فرهنگیان خواست واسه مصاحبه هم رفت 

پرستاری بعد 4 سال درس وارد کار میشه و پول درمیاره خوبه که

میگه پولش کمه 

چ دوس پسر کوچولویی ک تازه کنکور قبول شده،تازه ی تازه س آفرین ب این شکار😂

دوساله باهمیمم 

خب منم کوچیکم 🤦🏻‍♀️😂سال دوم کنکورمون بود 

ارشدشو بگیره و بعد اپلای کنه  بعضی کشورا درآمدش فوق العاده هست

میکفت کاشکی تربیت معلم قبول میشدم بعد چهارسال کنکور میدادم برا پزشکی و تا وقتی ک پزشک میشدم حداقل درامد داشتم ک نشد 

خب نمیخواد مهاجرت کنه میخواد اینجا بمونه 

میکفت کاشکی تربیت معلم قبول میشدم بعد چهارسال کنکور میدادم برا پزشکی و تا وقتی ک پزشک میشدم حداقل در ...

تربیت معلم تعهد خدمت داره 8 سال فکر کنم

بعدش هم کلی پزشک بی کار داریم،مگه وقتی همون وقت میره حقوق داره؟ 7 سال درس و 2 سال طرح و تخصص.....

کلش داغه هنوز نمیفهمه  بره دانشگاه درست میشه

تربیت معلم تعهد خدمت داره 8 سال فکر کنم بعدش هم کلی پزشک بی کار داریم،مگه وقتی همون وقت میره حقوق د ...

نمیدونم الان اون بیخیال اون رشته اس آینده داره من بدبخت چه خاکی تو سرم بریزم 😭😭

هیچی بخون توکل کن یکی از آشناها لیسانس روانشناسی پیام نور گرفت الان مهد زده درآمدش عالیه

نمیخوام آینده کاریش تضمین نداره بگیر نگیر داره 😭😭سال دیگه هم محروم شدم ک کنکور بدم