علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 عنوان حالم بده 😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست امروز نتایج کنکور زدن دوس پسرم پرستاری قبول شده و عزا گرفته اون پزشکی میخواست منم روانشناسی قبول شدم منم عزا گرفتم من فرهنگیان 😭😭😭 دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂 1398/06/23 | 17:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 پز.زیر.پوستی# عزیزم چه پزی دارم دق میکنم تازه میخوام باهاش کات کنم حس میکنم اون از من بهتره چون پرستاری میخواد بخونه دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 پرستاری خیلی خوبه بابا تربیت معلم میخواست دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
زهرا_بااانوووووو عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 1468 پرستاری بعد 4 سال درس وارد کار میشه و پول درمیاره خوبه که
mahtaaa73 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 2261 تربیت معلم میخواست ای کلک مگه نگفتی اون پزشکی میخواس؟ ⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 خوب رشته ای رو که دوست نداشتین و نمیخواستین نباید میزدین ما امیدمون به فرهنگیان بود پارسال تا رتبه هشت هزار شهر ما تربیت معلم گرفت برای دختر انسانی پسر هم تا ۱۶نجربی دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 ای کلک مگه نگفتی اون پزشکی میخواس؟ اول پزشکی میخواست وقتی ده هزار شد میدونست نمیتونه قبول شه فرهنگیان خواست واسه مصاحبه هم رفت دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 پرستاری بعد 4 سال درس وارد کار میشه و پول درمیاره خوبه که میگه پولش کمه دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 چ دوس پسر کوچولویی ک تازه کنکور قبول شده،تازه ی تازه س آفرین ب این شکار😂 دوساله باهمیمم خب منم کوچیکم 🤦🏻♀️😂سال دوم کنکورمون بود دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
زهرا_بااانوووووو عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 1468 میگه پولش کمه ارشدشو بگیره و بعد اپلای کنه بعضی کشورا درآمدش فوق العاده هست
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 ارشدشو بگیره و بعد اپلای کنه بعضی کشورا درآمدش فوق العاده هست میکفت کاشکی تربیت معلم قبول میشدم بعد چهارسال کنکور میدادم برا پزشکی و تا وقتی ک پزشک میشدم حداقل درامد داشتم ک نشد خب نمیخواد مهاجرت کنه میخواد اینجا بمونه دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
زهرا_بااانوووووو عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 1468 میکفت کاشکی تربیت معلم قبول میشدم بعد چهارسال کنکور میدادم برا پزشکی و تا وقتی ک پزشک میشدم حداقل در ... تربیت معلم تعهد خدمت داره 8 سال فکر کنمبعدش هم کلی پزشک بی کار داریم،مگه وقتی همون وقت میره حقوق داره؟ 7 سال درس و 2 سال طرح و تخصص.....کلش داغه هنوز نمیفهمه بره دانشگاه درست میشه
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 تربیت معلم تعهد خدمت داره 8 سال فکر کنم بعدش هم کلی پزشک بی کار داریم،مگه وقتی همون وقت میره حقوق د ... نمیدونم الان اون بیخیال اون رشته اس آینده داره من بدبخت چه خاکی تو سرم بریزم 😭😭 دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
زهرا_بااانوووووو عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 1468 نمیدونم الان اون بیخیال اون رشته اس آینده داره من بدبخت چه خاکی تو سرم بریزم 😭😭 هیچی بخون توکل کنیکی از آشناها لیسانس روانشناسی پیام نور گرفت الان مهد زده درآمدش عالیه
علامت_سوالم_ازشهرمون مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2784 هیچی بخون توکل کن یکی از آشناها لیسانس روانشناسی پیام نور گرفت الان مهد زده درآمدش عالیه نمیخوام آینده کاریش تضمین نداره بگیر نگیر داره 😭😭سال دیگه هم محروم شدم ک کنکور بدم دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂