2777
2789
عنوان

ابد و یک روز

947 بازدید | 16 پست

وای بچه ها دیشب دیدم. چققققققققدر فیلمش قشنگ بوووووود.... لامصب چقد طبیعی بازی کردن. سه تافیلم از نوید محمد زاده دیدم.. توهرکدوم یه شکل و قیافه. نشناختمش... خییییلی غم انگیز امالذتبخش بود... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بازي ها خوبه ولي خيلي سياهه فيلم دل ادم ميگيره همه داريم تو بدبختي دست و پا ميزنيم با ديدن اين ف ...

متاسفانه واقعیتای زندگیه که به بهترین شکل به نمایش دراومده... 

کیابدشون میاااااد!؟؟؟ خدایا من تو کف استعدادشمممم... مخصوصاابدو یک روز و ترکوندهههه

خیلیا تو اینستا خیلی از کامنتاش منفیه به استایلش گیر میدن مسخره میکنن و میگن شهرستانی فلان :/

منم تو کف استعدادشم بالای ده بار ابدو یک روزو دیدم یعنی یه معتاد بالفطرم نمیتونه اونجور بازی کنه😂دیدی اونجا که دستشو میکشن مامورا صداشو نازک می‌کنه التماس میکنه؟😂 یا اونجا که تو ماشین برگشتنی داشت چرت میزد با اون چوب بستنیه😂اونجا که میبرنش از پله ها اویزون میشه خیلی خوبه کلا😂👌

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
خیلیا تو اینستا خیلی از کامنتاش منفیه به استایلش گیر میدن مسخره میکنن و میگن شهرستانی فلان :/ منم ت ...

اونجاکه میگه نرو سمیه و.... وااااای هنرمند واقعیههههه. اونوقوقت سحرقریشی میاد ادعاش میشه من بازیگرم و.... بازیگر اییییینه... تو مغزهای کوچک زنگ زده هم که ترکوندهههه. هرفیلم یه قیافه و یه صدای دیگست... اصلا پشما م ریخت😂😂