2777
2789
عنوان

حسوديم شد يكم

1304 بازدید | 68 پست

سلام ديروز با فاميل شوهرم رفتيم بيرون ،اين قدر پسره با خانومش قشنگ برخورد ميكرد كه يكم حسوديم شد،همش خانومم ،عزيزم و اينو بخور 

سرما خوردي  قرص خوردي؟؟؟ دستش رو ميگرفت كلي عكس گرفتن و خلاصه خيلي خوب بودن باهم (انشاءالله كه خوشبخت باشن هميشه )ولي من شوهرم اصلا انگار نه انگار،اول كه كلي جلوتر از من راه ميرفت بعدم يه بار نشده از اين كلمه ها به من بگه ،شب ميگه برو اونور بدخواب ميشم و فلان 

منم ٩ ماهه اومدم خونه خودم ،دوست پسر هم نداشتم ولي اين فاميلشون خانومش دوست دخترش بود و كلي لاو تركوندن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من شوهرم دستش رو بخوام بگيرم ،ميگه نكن زشته 

اينا اين قدر جلوي ما عكس گرفتن از دست هاشون كه تو هم قفله و فلان 

من شوهرم به زور و كلي غر زدن گاهي اوقات وايميسته عكس بگيريم 

ما هم دیروز با ۳تا خانواده بیرون بودیم.مردا که به شوهرم‌گفتن زن ذلیل

زنا هم گفتن خوشبحالتون چقدر شادید(منم از چش ترسیدم و گفتم ظاهرمون ایطور.باطنمون داغون)

البته از مردا خیلی ناراحت شدیم.اخه واقعا همسرم زن دلیل نیست.فقط خیلی باهم ر۴یقیم و بهم احترام میزاریم

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
ما هم دیروز با ۳تا خانواده بیرون بودیم.مردا که به شوهرم‌گفتن زن ذلیل زنا هم گفتن خوشبحالتون چقدر شا ...

عزيزم منم با همسرم رفيقم ولي به مسخره بازي ميگيره 

ميگه من تو عمل دوست داشتن رو نشون ميدم به حرف نيست 

خب صمیمیت رو با همسرت تو خونه تمرین کن عزیزم. تو خونه دلبری کن، لباسای خوشگل آرایش دلبر، عطر خوب، رقص و شام و فیلم عاشقانه. شبها بگو باید چند دقیقه بغلم کنی بعد بخوابی. همیشه وقتی میخواد بره یا میاد بگو اول بوس. ازش با ذوق استقبال کن. از عزیزم و جانم و عشقم زیاد استفاده کن بذار گوشش عادت کنه

خیلی از آقایون چون تو محیط خانوادگی این رفتار ها رو ندیدن باهاش بیگانه هستن و بلد نیستن چجوری ابراز علاقه کنن و حس میکنن خیلی مضحک و مسخره یا سطح پایین میشن اگه عاشقانه حرف بزنن و رفتار کنن. تنها کسی هم که میتونه درستشون کنه خانومشون هست البته با صبوری و پشتکار

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
عزيزم منم با همسرم رفيقم ولي به مسخره بازي ميگيره  ميگه من تو عمل دوست داشتن رو نشون ميدم به ح ...

هر مردی یه طوری دوست داشتنش نشون میده

خودت مقایسه نکن

همه ادمها مثل هم نیستن

سعی کن همسرت رو همونطور که هست دوست داشته باشی

خوبیاش بیار جلو چشمت.تا دلت گرم شه

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
خب صمیمیت رو با همسرت تو خونه تمرین کن عزیزم. تو خونه دلبری کن، لباسای خوشگل آرایش دلبر، عطر خوب، رق ...

اره درسته عزيزم مقصر خودمم هستم ،ولي كلا بيشتر كارا رو به مسخره ميگيره ذوق ازم رو ميخوابونه

هر مردی یه طوری دوست داشتنش نشون میده خودت مقایسه نکن همه ادمها مثل هم نیستن سعی کن همسرت رو همون ...

عزيزم درسته شخصيت هر فرد متفاوته ولي خب منم. دوست پسر نداشتم انتظار دارم از شوهرم قربون صدقم بره و نياز هاي عاطفيم رو برطرف كنه