2777
2789

من بیست و دو ساله ولی اگه بخام برای سن الانمو بگم پسر زیر27 قبول نمیکنم...

چون از این کمتر هنوز جوونی نکرده و میخواد زندگی منو زهرمار کنه

از 27به بعد یه نمه از اون حال و هوا درومده

دوس دارم خودم تو دهه بیست زندگیم ازدواج کنم شوهرم تو ده سی باشه

پولدارم خوب نیس...الان اکثرا جنبه ندارن..بجای خوشبختی بدبختی میاره

یه زندگی متوسط که سالی یه شمال بریم..

که دستمون به دهنمون برسه

نه زندگی لاکچری در حد غضنفر  چمچاره(سریال هیولا)  

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

آی ام مجرررررد 😁

به نام خدا😊

به نظر من 

تفاوت سنی باید مناسب باشه

مثلا دیگه از ۶ سال بزرگتر نباشه چون همدیگر رو نمیشه درک کرد یه سنی یه حال و هوایی داری که اگه طرف خیلی ازت بزرگتر باشه میگه این کار چیه بچه بازی و اینا من تو دوستام دیدم😐

پول هم که دیگه خواهر چی بگم لازمه زندگیه دستش به دهنش برسه هر کی هم میگه پول مهم نیست دروغ گفته بدجور 

مردا به اندازه کافی بالا و پایین میشن تو زندگی دیگه اگه شرایط خوب هم نداشته باشن پس همون بهتر که ازدواج نکنیم 😆😆

زندگی مشترک من و من 🏡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مهترین چیز در ازدواج اخلاقه اگه طرف سالم و با اخلاق باشه همه چی میتونه به دست بیاره

ولی اگه زیباترین چهره و ثروت آنچنانی داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ ارزشی نداره

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU