2777
2789
عنوان

ارشد پرستاري

163 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها كسي اينجا هست ارشد بخواد امسال شركت كنه ؟؟كلاس يا ازمون چي شركت كردين؟

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

🙁

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

_nasim.nik_

واسه پرستاري؟

عزیزم میشه بگی حقوق و ساعات کار پرستاری به چه شکله،؟

ساعت كاري متغيره،بستگي داره چقد شيفت پركني ،٤٦٠٠اينا بازبستگي ب شيفتت داره كه بالاترم بگيري 

ساعت كاري متغيره،بستگي داره چقد شيفت پركني ،٤٦٠٠اينا بازبستگي ب شيفتت داره كه بالاترم بگيري 

حداقل تعداد ساعتی که باید کار کنی چقدره؟سابقتون چقدره؟کدوم بخشین؟نیخوام امسال کنکور بدم