2777
2789
جدی جوابش خوبه؟ من بغض کردم یه گوشه نشستم🙁

مگه نمیگی ۱۰۸۰ خوبه دیگه تازه بالا هم هست 

اما انگار اشتباه کردم میگی ۱۰/۸۰ که اونم همون گفتم چون مقدار هورمون تو خونت کمه نگرانی نداره انشالله ۴ روز دیگه برو اولش اغلب اینطوره 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگی ۱۰۸۰ خوبه دیگه تازه بالا هم هست  اما انگار اشتباه کردم میگی ۱۰/۸۰ که اونم همون گفتم ...

اره عزیزم ۱۰/۸۰بود

من غروب لکه ی عین لکه ی پریود دیدم😓

نکنه خارج رحمی باشه؟

اگه باردار نیستم چرا بیبی چکم مثبت شد؟؟؟؟😭😭😭

مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن این ماه مامان بشم جواب آزمایشتم مطمئن باش مثبته

فک کنم تمام آزمایش و بیبی چک اشتباه گفته

مگه میشه اخه😭

انشالله ماه بعد همه مون باردار میشیم .ما میتونیم💪

مگه نمیگی ۱۰۸۰ خوبه دیگه تازه بالا هم هست  اما انگار اشتباه کردم میگی ۱۰/۸۰ که اونم همون گفتم ...

با اینکه خیلی باحساساتم بازی شده (بیبی چک و ...)ولی انشالله ماه بعدی عشقم

هم من هم تو هم همه ی منتظرا باردار میشیم😍

فک کنم تمام آزمایش و بیبی چک اشتباه گفته مگه میشه اخه😭 انشالله ماه بعد همه مون باردار میشیم .ما م ...

بد به دلت راه نده تو همین ماه مامان شدی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
با اینکه خیلی باحساساتم بازی شده (بیبی چک و ...)ولی انشالله ماه بعدی عشقم هم من هم تو هم همه ی منتظ ...

قربونت بشم اگرم خدایی نکرده پریود شدی اصن ناراحت نشه بدنت داره اماده میشه 

انشالله ماه بعد نی نی دار میشی 

من الان یه سال در گیر این قضایا هستم 

خدا خودش رحم کنه بهمون 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
بد به دلت راه نده تو همین ماه مامان شدی

متاسفانه پریود شدم😭😭

من ماه اول اقدامم .ناراحت نمیشدم .ولی بی بی چکم مثبت شد و مسئول آزمایشگاه گفت آزمایشت قطعی منفی نیست

اینا ناراحتم کرد😥

قربونت بشم اگرم خدایی نکرده پریود شدی اصن ناراحت نشه بدنت داره اماده میشه  انشالله ماه بعد نی ...

متاسفانه پریود شدم😥

ناراحت هستم ولی چه میشه کرد

انشالله ماه بعدی 

متاسفانه پریود شدم😭😭 من ماه اول اقدامم .ناراحت نمیشدم .ولی بی بی چکم مثبت شد و مسئول آزمایشگاه گف ...

نمیدونم ولی بنظر منم آزمایشت قطعی منفی نبوده.....ولی انشالله که خیره حتما بارداری شیمیایی داشتی

بارداری شیمیایی چیه؟؟ نکنه خارج رحمی بوده

نه خارج از رحمی کلا علائمش فرق میکنه

بارداری شیمیایی یکمی توضیحش سخته تو نت سرچ کن 

پریودی یک هفته بعد از آزمایش مثبت حاملگی ترسناک و گیج کننده است، اما در واقع خیلی اتفاق رایجی است. بارداری شیمیایی یا بارداری بسیار زودرس در 75 درصد موارد باعث سقط جنین می شود. بسیاری از زنان که بارداری شیمیایی دارند، حتی متوجه نمی شوند که باردار هستند، زیرا تنها نشانه تاخیر پریودی است.

چه چیزی در طول بارداری شیمیایی رخ می دهد؟

حدود سه هفته پس از آخرین دوره پریودی، یک تخمک بارور (  علائم تخمک بارور شده) در رحم کاشته می شود، و سلول هایی که به جفت تبدیل می شوند، هورمون بارداری hCG را تولید می کنند و در آزمایش خون و ادرار تشخیص داده می شوند. با این حال، به هر دلیلی کاشت هرگز به طور کامل اتفاق نمی افتد - و در سونوگرافی کیسه حاملگی یا جفت در حال توسعه تشخیص داده نمی شود و در نتیجه حدود یک هفته پس از پریوید منظم شما، خونریزی رخ می دهد. بنابراین اگر خونریزی شدید (با یا بدون گرفتگی عضلانی) بعد از آزمایش حاملگی مثبت ( آزمایش خون بارداری کی جواب میده؟ ) داشته باشید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید، زیرا ممکن است دچار بارداری شیمیایی شده باشید.