2777
2789
ممنون یعنی ميشه منم يه روز بيام بگم منم مامان شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ديگه بریدم خدایا خودت ب دادم بر ...

آره عزیزم چرا نشه؟ فقط باید یاد بگیریم چیزیو به زور از خدا نخوایم حتما حکمتی تووشه ان شالله ک به وقتش مامان بشیم جفتمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله ماه بعدی نوبت شما باشه عزیزم

ممنون عزیزم ايشالا ايشالا 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
آره عزیزم چرا نشه؟ فقط باید یاد بگیریم چیزیو به زور از خدا نخوایم حتما حکمتی تووشه ان شالله ک به وقت ...

ايشالا عزیزم

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
انشالله  حس میکنم مشکل خاصی نداری فقط زیاد رعایت نمیکنی  نمیدونم چرا حسم اینو میگه

رعایت چی عزیزم

[QUOTE=104786866]مثل دارو و اینا[/QUOTEاخه دارو نمیخورم که فقط قرص جلوگیری واسه کیست هام داده اونو میخورم 

عزیزم ازمایش دادی ؟؟؟

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
آره ۱۰.۸۰ بود جوابش  گفت باید چند روز دیگه تکرار بشه

بسلامتی عزیزم 

جوابش عالیه 

خدا برات حفظش کنه بسلامتی بغل بگیری نی نی نازتو 

برا منم دعا کن سمیه هستم 🤲🤲🤲

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .