حدود دو هفته پیش شوهرم با یه بسته اومد خونه بعد دبدم خواهرش برای بچمون که تو راهه کادو لباس گرفته ، از اونجا که خواهر شوهرم هر صحبتی با من داره مسیج میزنه و کلا بهم زنگ نمیزنه بابت هیچی ، تشکر ، تبریک یا کار داشته باشه فثط مسبج میده منم عین خودش بخوام ازش تشکر کنم یا نبریک اینا بگم فقط مسیج میزنم ، طبق عادتم تو ت ل گ ر ا م تشکر کردم ، ولی اصلا باز نکرد مسیجمو ببینه ، در صورتیکه فعاله تو تل گرام و خودس دو روز قبلش اونجا به من مسیج زده بود ، خلاصه گذشت منم دیگه حرفی نزدم چرا جواب نمیده ، تا دیشب که شوهرم اومد خونه داشتیم صحبت میکردیم یخو کفت تو از خواهرم چرا تشکر نکردی گفتم من که همون روز تشکر کردم خواهرت جوابمو نداد ، بعد گفت خواهرم گفته خانومت کادومو دیده؟ اگه دیده چرا تشکر نکرده ، خیلی ناراحت شدم به شوهزم مسیجمو نشون دادم و گفتم ببین این مسبجم یه خواهرتم بگو قبل اینکه بیاد چغلی منو بکنه یه نگاه به مسیجاش بزنه ، دیگه هیچی نگفتم و شکوت کردم و کش ندادم ولی قلبا از خواهر شوهرم ناراحتم و گفتم چرا محبتشو بی اجر میکنه اگه خواسته برای برادرزادش هدیه بگیره چرا انتظار تشکر از تک تکمون داره و بیخود پشت من صفحه میزاره حتی اگرم تشکر نکرده بودم به نظرم گفتنش که ورا نشکر نکرده خیلی زشته و گفتم پس از روی محبت کادو نخریده هدفش خودنمایی به شوهرم بوذ ، به نظرتون به روش بیارم و اگه حرفی در تین رابطه شد بگم به خواهر شوهر که اگه از من ناراحت میشی چرا نمیای به خودم بگی میری به شوهرم میگی بهتر نیست به خودم بگی تا قانعت کنم ، یا چیز دیگه بگم نمیدونم فقط مبخوام بفهمه ناراحتم ازش و کارش زشت بوده اومده چغلیمو کرده
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اصلا با خواهر شوهر جماعت حرف نزن،خودتو سبک تر میکنی،ولی احترامشون رو نگه دار چون به نفع خودته،یه بارمن این کارو کردم پشیمون شدم ،معمولا این مسایل خیلی کش پیدا میکنه اصلا ندید بگیر
نهههه اینو نگو. الان اینو بگی فکر میکنه خیلی رو شوهرت تاثیرگذاره و اون حرفش خیلی مهم بوده و فکر میکنه دعواتون شده که تو اومدی اینجوری میگی و میتونه همیشه با حرفاش بینتون دعوا بندازه. اصلا به روی خودت نیار اهمیت نده انگار این حرف اصلا از طرف شوهرت به گوشت نرسیده
📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐